Laatste nieuwtjes van Scouting Satoko Kitahara.

Geplaatst op 18-01-2022 16:21
Bron          

 
Het flexibele scoutingspel van Satoko Kitahara 

De afgelopen maanden is het scoutingspel vanwege de maatregelen diverse keren veranderd van vorm; zo zijn er online opkomsten georganiseerd, zijn sommige opkomsten vanwege de avondklok verschoven naar de ochtend, en hebben er een heleboel opkomsten buiten doorgang gevonden. Met een dubbele laag kleding en warme sokken, hebben de meiden van Scouting Satoko Kitahara toch hun vriendinnen kunnen zien en leuke activiteiten kunnen doen! 
Activiteiten 
Zo hebben we 2021 goed afgesloten met een zeer actief Kerstfeest. De vrijwilligers hebben enorm hun best gedaan om voor alle speltakken apart een leuke activiteit neer te zetten. Zo gingen de Welpen de ijsbaan op, hebben de Scouts een lasergame-duel gespeeld, mochten de Explorers gaan Boulderen, en hebben de Loodsen een VR-spel gespeeld. Na de activiteiten, die deels plaatsvonden in de buitenlucht, konden warme versnaperingen natuurlijk niet ontbreken. Ondanks de kou was het erg fijn om per speltak samen te kunnen komen. De activiteiten zijn mede mogelijk gemaakt door #wintergamesnl.
Laat je uitdagen! 
 

Nu het nieuwe jaar van start is en we weer wat vaker binnen mogen draaien, staan de kids en vrijwilligers te popelen om aan de slag te gaan! We kijken uit naar een actief voorjaar, en een zomer vol met waterspelen. Spreken de activiteiten die hierboven staan je aan? Kom dan eens bij Scouting Satoko Kitahara kijken! Je mag drie keer gratis meedoen. Ook zijn we op zoek naar vrijwilligers. Kijk voor meer informatie ook eens op www.satokokitahara.nl of neem contact met ons op via 06-10299555 of info@satokokitahara.nl. 

 ====