De Zonnebloem actief in Leidschenveen en Ypenburg.

Geplaatst op 18-01-2022 16:52
Bron          


 De Zonnebloem is ook actief in uw wijk!

Waar staan wij voor? Wij streven ernaar dat een ieder kan meedoen in onze maatschappij; mensen met een beperking mogen niet gehinderd worden door praktische zorgen. Ook in onze wijk organiseren wij activiteiten om mensen te verbinden door er te zijn. Een luisterend oor, een bezoekje, een leuk uitje. Ook u kunt meedoen! als gast of als vrijwilliger. U bent altijd welkom. Iedereen kan iets voor een ander betekenen en er is altijd een manier die bij je past.

Wat wij zoal in 2021 gedaan hebben in de luwte door Corona, is toch oog hebben voor de mensen die eenzaam waren. Vrijwilligers hebben bezoekjes gebracht en er ontstonden leuke contacten. Kerst hebben wij gevierd met zang trio “The Forces Sweethearts”. Zij traden 12 december op in de Paleiskerk in Den Haag. Een sfeervol concert met liedjes uit de jaren ‘30 tot ‘50 afgewisseld met kerstliederen. Het was een waar feest der herkenning.

Het jaar hebben wij afgesloten met het persoonlijk bezorgen van een kerstwens en een heerlijk chocolade presentje voor alle gasten en vrijwilligers die in onze wijk hebben deelgenomen aan de “Zonnebloem initiatieven”. Wij zijn enthousiast en willen heel graag onze Zonnebloem activiteiten blijven presenteren in onze wijk. 

Voor 2022 hebben we weer leuke ideeën zoals o.a. een bingo, een high tea en de maandelijkse wandelclub.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Anke de Hoop 06- 18120865. 

===