12 december: Midvliet, MBO Rijnland en Puurr aan de Vliet ondersteunen Voedselbank-actie. Eerdere jaren ook in Leidschenveen.

Geplaatst op 07-12-2020 18:25
Bron          


12 december: Midvliet, MBO Rijnland en Puurr aan de Vliet ondersteunen Voedselbank-actie. Eerdere jaren ook in Leidschenveen. 
Op zaterdag 12 december houdt de Voedselbank Leidschendam-Voorburg een kerstactie onder bezoekers van het Albert Heijn-filiaal aan de Julianabaan te Voorburg en de Albert Heijn en de Jumbo in The Mall of the Netherlands. Mensen die boodschappen doen bij deze winkels wordt gevraagd iets extraís te kopen voor de Voedselbank.

Omroep Midvliet ondersteunt deze actie en roept het winkelend publiek op gul te geven met extra inkopen ten bate van de mensen die wel een extraatje kunnen gebruiken met de komende feestdagen. In deze barre tijden wil Midvliet de Voedselbank een steuntje in de rug geven door de actie live op radio te brengen om zo de actie bij de inwoners van Leidschendam-Voorburg onder de aandacht te brengen.

De omroep krijgt daarbij ondersteuning van studenten van MBO Rijnland en het eigen jongerenteam, alsmede de horecamedewerkers van Restaurant 'Puur aan de Vliet'.  De uitzending is live te beluisteren van 10.00 tot 17.00 uur met live interviews vanaf bovenstaande locaties. Op het tv-kanaal van Midvliet en via de website www.midvliet.nl zal hiervan een compilatie uitgezonden worden.

Bezoekers van de supermarkten geven vaak met veel enthousiasme. Het feit dat het voedsel direct naar iemand toegaat, speelt hierin een grote rol. Bij deze actie kunnen bezoekers van de supermarkt tijdens het boodschappen doen iets extra ís kopen, juist voor de feestdagen, voor de cliŽnten van de Voedselbank.

Bij deze actie worden de geldende coronaregels in acht genomen (mondkapjes en 1,5 meter afstand), zodat iedereen veilig boodschappen kan doen.

De enthousiaste vrijwilligers van de Voedselbank Leidschendam-Voorburg hopen natuurlijk veel werk te moeten verzetten door zoveel mogelijk rolcontainers met producten te mogen ontvangen om te kunnen verstrekken aan hen die dat nodig hebben.

Gaat u boodschappen doen bij Albert Heijn of Jumbo? Steun de Voedselbank op zaterdag 12 december. 
 ===