Oproep : Heeft u spelletjes die u kunt missen. Die u wilt schenken aan nieuw op te richten buurthuis De Huiskamer in Leidschenveen

Geplaatst op 17-03-2021 14:29
Bron          

Hierbij willen wij graag een oproep doen : Heeft u spelletjes in huis die u kunt missen.

Natuurlijk wel in goede staat en compleet.
Wij zouden dat voor de Huiskamer echt heel fijn vinden. 
Mocht u spelletjes hebben en ons blij maken. Laat even weten zodat wij een afspraak kunnen maken. 

Heeft u spelletjes die u kunt missen.
Bel 070-4445818 
of Informatie:
Ons nieuw op te richten buurthuis: " De Huiskamer" zal binnenkort haar deuren openen. Zodra het kan bent u van harte welkom om elkaar te ontmoeten, praatje te maken, een kopje koffie of thee te drinken, krantje te lezen , spelletje te doen, biljarten, darten, crea en van alles en nog wat.
Er zullen veel vrijwilligers actief zijn en met elkaar zullen we ons best gaan doen om dit leuke project tot een succes te maken.

Dit project wordt door de wijk gedragen en een ieder van ons draagt een stukje bij zodat we met elkaar Leidschenveen socialer, gezelliger maken

Wegens corona ligt alles nu stil en de openingsdatum is zoals u zult begrijpen nog niet bekend. Toch is er wel wat positief nieuws te melden.

Afgelopen week is de belettering op de ramen geplakt en nu is voor iedereen duidelijk dat de Huiskamer nu echt een feit is.

Op de informatie bijeenkomst op 21 september waren er meerdere mensen die vertelden dat zij of een sjoelbak hadden op zolder of best wel even in de kast willen kijken of er nog spelletjes liggen die voor de Huiskamer beschikbaar zouden zijn. 

De Huiskamer van Leidschenveen
Harriėt Freezerhof 201 2492JC
Den Haag Leidschenveen.

Vriendelijke groetjes Bewonersorganisatie Leidschenveen.====


Klik hier voor alle nieuwsberichten