BOL corona stamppot actie Leidschenveen afgesloten. Wij bedanken onze vrijwilligers die een fantastische prestatie neergezet hebben.

Geplaatst op 17-12-2020 15:12
Bron          


De BOL  Corona actie is afgesloten. Bij de laatste actie dag afgelopen woensdag 16 december zijn de vrijwilligers in de bloemetjes gezet.. Helemaal verdient. wat een kanjers.

Wij danken de mensen die gekookt hebben.  Tevens de bewoners die geholpen hebben met de uitgifte . Ook zij hebben een bloemetje ontvangen.
 Laten we wel zijn, zonder vrijwilligers komt niets tot stand.

Afgelopen december zijn vrijwilligers van BOl aan het koken geslagen en zo konden bewoners uit Leidschenveen een warme maaltijd of ophalen of thuis bezorgd krijgen (seniorenflats). 
Hier is veel gebruik van gemaakt.  Het was zeker geen kleinigheid.  Voor zoveel bewoners koken. Boodschappen doen dan met 5 man uren aardappelen schillen, groente schoonmaken, vlees bereiden en wat er allemaal bij komt kijken. Ga er maar aan staan.

Bij de de stamppot actie was er altijd een keuze tussen 2 soorten stamppot. De eigen bijdrage was hier  2,00 


We hadden veel meer bestellingen dan dat we verwacht hadden. Het maximale aantal maaltijden werd elke keer bereikt.. Er is erg hard gewerkt door vele vrijwilligers.

Eerder in november zijn we begonnen met de soepactie. 

Bewoners hadden  ook hier iedere woensdag een keuze tussen 2 soorten soep.  Warme soep  voor een eigen bijdrage van 1,00 


Deze heren brachten de maaltijden of soep naar meerdere  seniorenflats. 

We hebben erg veel mooie reacties ontvangen van bewoners die het echt fijn hebben gevonden.
Ja en natuurlijk kwam de vraag. Gaat BOL dat in januari nogmaals 3 weken doen? 
Wie weet nu even rust en Kerst vieren. We kijken terug op een geslaagde BOL corona actie. 

Dank aan allen die hier een bijdrage aan geleverd hebben. 
 ===Klik hier voor alle nieuwsberichten