23 juli : Zomerbieb kunstworkshop: improvisatietheater (8+)

Geplaatst op 02-07-2024 21:08
Bron          

Dinsdag 23 juli 2024, van 13:00 tot 14:30 | Bibliotheek Leidschenveen 
Kosten: Gratis 

Kom in de zomervakantie gezellig naar de bieb voor een kunstworkshop. 

Het is weer zomer. Tijd voor de Zomerbieb! Bibliotheek Den Haag biedt in juli en augustus een reeks gevarieerde activiteiten aan. De hele zomervakantie zijn er in verschillende bibliotheken  kunstworkshops. 

'Intro in improvisatie '
Deze workshop is geschikt voor kinderen, met Ún zonder ervaring in theater. In korte oefeningen maak je kennis met de kunst van het improviseren en ontdek je hoe leuk dit is. Al na korte tijd gaan we aan
de slag met improvisatie spelvormen en zetten we mooie scenes en spellen neer voor elkaar. Vanwege de rustige opbouw en de ervaren trainer is deze workshop ook geschikt voor kinderen, die dit spannend  vinden. Ga met ons mee op deze leerzame reis? Het is altijd vrolijk en gezellig! 

Wouter Hollander 
Wouter Hollander is eigenaar van o.a. Theatersport Den Haag en heeft jarenlange ervaring als trainer. In 2009 begon hij met improvisatie en sinds 2010 geeft hij trainingen, workshops en cursussen  

Aanmelden  
Zin om mee te doen? Je kunt je aanmelden via onderstaande knop.    

Deze workshop wordt georganiseerd door KOO (Kunst Onderwijs Organisatie). Mede mogelijk gemaakt door de gemeente Den Haag.    


===

Klik hier voor alle activiteiten