1 december : Zing mee in De Huiskamer van Leidschenveen in samenwerking met bibliotheek Leidschenveen met Margreet Schuemie.

Geplaatst op 25-09-2023 12:37
Bron          

1 december 2023, van 13:30 tot 14:30 | de Huiskamer van Leidschenveen 
Kosten: gratis 
 
Zingen met sopraan Margreet Schuemie 
Samen zingen is gezellig, maakt blij en zorgt voor ontmoeting! Een keer per maand op vrijdagmiddag verzorgt sopraan Margreet Schuemie een uur vol zangplezier. Na een aantal korte oefeningen om de stem op te warmen worden liedjes  in een passend thema gezongen en vertelt Margreet er iets over. Iedereen kan meedoen. Zing je ook mee?  

Margreet Schuemie 
Margreet is sopraan en heeft o.a. gestudeerd bij Willy Caron. De afgelopen jaren heeft zij zich vooral bezig gehouden met muziektheater, opera, operette en recitals.  
Tijdens de Nationale Ouderendag in oktober 2022 werd na het voorleesverhaal door Margreet afsluitend gezongen met de deelnemers. Op verzoek van de aanwezigen is met deze groep een zangpilot gestart die zal worden voortgezet en  verder uit kan groeien in 2023.  

Locatie, tijd en data 
Er wordt gezongen in de Huiskamer van Leidschenveen, Harriėt Freezerhof 201, Den Haag. 
Iedere eerste vrijdag van de maand steeds van 13.30 - 14.30 uur. 

Aanmelden 
Laat ons per keer even weten dat je meedoet. Aanmelden kan aan de bar in de Huiskamer, bij de balie in de bibliotheek of per mail via leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl 

===

Klik hier voor alle activiteiten