12 mei : Alzheimer Café Haagse Hout. Hoe ga je om met gedragsveranderingen?

Geplaatst op 27-04-2021 13:29
Bron          


Voor dit Alzheimer Café mogen wij Caroline Jurgens verwelkomen. Caroline is werkzaam als Neuropsycholoog en GZ psycholoog in het Reinier de Graaf ziekenhuis. Voor Evita Zorg in Den Haag houdt Caroline zich bezig met het verzorgen van onderwijs aan zorgverleners en het houden van lezingen voor geďnteresseerden over onderwerpen gerelateerd aan dementie en hersenveroudering. Tevens verzorgt zij de consultatie door zorgverleners, wijkteams of mantelzorgers bij vragen, behoefte aan ondersteuning of (complexe) klantsituaties bij dementie. Wij vragen u zich voor dit Alzheimer Café via onderstaande contactpersoon aan te melden.

CORONAMAATREGELEN
Wegens de huidige maatregelen zijn er maar een aantal plaatsen beschikbaar. Ook willen we u achteraf kunnen benaderen, als dat nodig is vanwege Corona. Wij moeten u dan ook vragen om zich vooraf aan te melden. Zo voorkomt u dat u voor een dichte deur staat. 

Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar adekker1@cardia.nl of door te bellen naar programmacoördinator Astrid Dekker, 0618414315.

Vermeld bij uw aanmelding s.v.p. onderstaande gegevens*: 
Voor- en achternaam: 
Telefoonnummer: 
E-mailadres: 

* Wij bewaren deze gegevens op een veilige manier, niet langer dan een maand en gebruiken ze uitsluitend voor uw aanmelding of, indien nodig, om u te kunnen benaderen vanwege corona. U kunt zich op ieder moment weer afmelden bij [functie, e-mail, telefoon van contactpersoon Alzheimer Café].

 ===

Klik hier voor alle activiteiten