Pathé Ypenburg opent donderdag 13 april 2023 haar deuren en is volledig uitgerust met Relax Seats.

Geplaatst op 13-04-2023 11:16
Bron          


Pathé Ypenburg opent donderdag 13 april haar deuren en is volledig uitgerust met Relax Seats
Filmliefhebbers in Den Haag en omgeving kijken er al geruime tijd naar uit, en nu is het moment bijna daar! Pathé opent op donderdag 13 april haar 30ste bioscoop aan de Guldenlaan 3 in Den Haag. De hypermoderne bioscoop heeft acht zalen die volledig zijn uitgerust met 1.442 comfortabele Relax Seats en het beste beeld en geluid. Het gebouw kenmerkt zich door het visuele gebruik van de bestaande bouwstructuur, waardoor er een eigentijdse mix is ontstaan van de betonconstructie met de Pathé stijl. Hiermee is de nieuwe bioscoop een mooie aanwinst voor de groeiwijk Ypenburg. Tickets zijn vanaf vandaag te koop.

Pathé Ypenburg is de 30ste bioscoop van Pathé in Nederland, en de vierde bioscoop van Pathé in de regio Den Haag. Voor filmliefhebbers uit Den Haag en omgeving is Pathé Ypenburg makkelijk bereikbaar. De bioscoop ligt namelijk op een steenworp afstand van NS Station Den Haag Ypenburg en heeft een zeer ruime parkeergarage voor auto’s en fietsen. De bioscoop en alle zalen zijn rolstoeltoegankelijk. Burgemeester van Den Haag Jan van Zanen verricht de officiële opening op donderdag 11 mei. 

Jacques Hoendervangers, Directeur Pathé Theatres B.V.: “Wij zijn enorm trots op deze 30ste bioscoop van Pathé in Nederland, een mijlpaal! Net zoals de inwoners van Den Haag en omgeving hebben wij enorm uitgekeken naar de opening van Pathé Ypenburg. Ondanks de bewogen afgelopen jaren zijn wij doorgegaan met de bouw, want we vinden het belangrijk om te blijven investeren in onze bioscopen, en zo filmliefhebbers in heel Nederland te voorzien van een leuk en comfortabel filmuitje. Dankzij de Relax Seats in het gehele theater wordt een bioscoopbezoek aan Pathé Ypenburg nog meer een beleving. Den Haag Ypenburg is een stadsdeel in ontwikkeling en zal de komende jaren nog verder groeien, en is daarmee de perfecte locatie voor deze hypermoderne bioscoop.”

Stadsdeelwethouder Kavita Parbhudayal van Leidschenveen-Ypenburg is blij met de komst van Pathé naar dit deel van de stad. "De bioscoop zorgt in dit jongste stadsdeel voor meer levendigheid en nieuwe uitgaansmogelijkheden dichter bij huis. Daarmee wordt de aantrekkelijkheid van Ypenburg verder vergroot. Als voorvechters van toegankelijkheid zijn wij als stadsbestuur bovendien erg blij dat de bioscoop en alle zalen toegankelijk zijn voor mensen in een rolstoel", aldus wethouder Parbhudayal.

BESTE BEELD EN GELUID
De nieuwe bioscoop komt tegemoet aan de wensen van alle bioscoopbezoekers. Het comfort wordt optimaal met de Pathé Relax Seats. De zalen, het geluid en de filmdoeken worden voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van beeld en geluid, zoals 4K RGB-laserprojectie. De bioscoop gaat een breed aanbod aan films en speciale voorstellingen vertonen, en heeft ruimte voor evenementen en specials zoals de Kleuterbios, 50PLUS Bios, Ladies Nights en live opera-, ballet- en theatervoorstellingen. Ook zijn er voorzieningen aanwezig voor congressen en presentaties. In het gebouw is ook ruimte voor andere entertainment gelegenheden, om van te genieten voor of na een bioscoopbezoek. Arcadehal Sir Winston Fun & Games gaat ook op donderdag 13 april open. 

 ===