Geslaagde inzamelingsacties door Lionsclub Ypenveen

Geplaatst op 07-02-2023 10:35
Bron          


Geslaagde inzamelingsacties door Lionsclub Ypenveen
In december heeft Lionsclub Ypenveen weer de jaarlijkse inzamelingsactie van Douwe Egberts waardepunten en Vreemd en Oud geld gehouden. De opbrengst van de DE-waardepunten is voor voedselbank Haaglanden. Douwe Egberts verhoogt het aantal ingeleverde punten en wisselt ze in de maanden februari/maart in voor pakken koffie voor voedselbanken in onze regio. De opbrengst van het ingeleverde Vreemd en Oud geld is voor oog/staaroperaties in ontwikkelingslanden. Iedere 10,- die hiervoor wordt ingezameld wordt met 50% verhoogd door stichting Wilde Ganzen. 
De opbrengst van de actie van dit jaar is: 65.230 DE-punten, wat goed is voor waarschijnlijk zon 60 a 70 pakken koffie, en het ingezamelde Vreemd en Oud geld is goed voor maar liefst 29 staaroogoperaties. Een prachtig resultaat!
Lionsclub Ypenveen wil alle inzamelaars van de DE-punten en de vreemde valuta  hartelijk bedanken. 
Hebt u de inzameling gemist en/of hebt u nog DE-punten en Vreemd en Oud geld thuis, dan kunt u dat bewaren tot komend december, dan staan in de bibliotheken en in enkele winkels de inzameldozen weer, of u kunt ze alvast inleveren via de brievenbus van Veenweg 204 in Leidschenveen of Wilde Gagel 36 in Ypenburg. 
Voor verdere informatie www.ypenveen.lions.nl 

 ===