10 jaar Bewonersorganisatie leidschenveen (BOL) werd gevierd met groot feest in De Huiskamer van Leidschenveen

Geplaatst op 09-10-2022 15:00
Bron          

 

Op 8 oktober 2022 werd het 10 jarig bestaan van Bewonersorganisatie Leidschenveen gevierd in onze Huiskamer van Leidschenveen.
 Bestuurders en oud bestuurders, vrijwilligers en gastheren/vrouwen waren uitgenodigd om dit feest bij te wonen. De opkomst was groot . Er waren zo'n vijftig man aanwezig. 

Ook de gemeente Den Haag was aanwezig in de persoon van Mevr Mendy van Veen. 
Onze stadsdeeldirecteur Petra Sevinga was deze dag helaas verhinderd, zo was stadsdeeldirecteur van stadsdeel Scheveningen  Mendy van Veen gevraagd om aanwezig te zijn om Petra te vervangen en als afgevaardigde van de gemeente  een paar woorden tot de aanwezigen te richten. Wat wel bijzonder was dat juist Mendy stadsdeeldirecteur was toen de BOL opgericht werd. Wij hebben haar eerder dus goed leren kennen en altijd fijn samengewerkt.

Voorzitter Niels Hunck opende het feest en bedankte alle aanwezigen voor hun bijdrage, groot of klein iedereen is belangrijk en juist de vrijwilligers zijn belangrijk om Leidschenveen leuker en gezelliger te maken. Zonder vrijwilligers is er geen BOL.
Daarna sprak Mendy van Veen onze gasten toe en ook zij benadrukte dat het zo belangrijk is, juist in deze lastige tijd, dat we naar elkaar omkijken en hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor de gemeente Den Haag. 
Na een korte inleiding riep Mandy Ellen Tolhuisen naar voren. Zij werd toegesproken en bedankt voor haar zeer lange staat van dienst als vrijwilliger voor Bewonersorganisatie Leidschenveen. Zij werd dan ook beloond met de stadsspeld van gemeente Den Haag voor haar langdurige bewezen diensten en tevens met een oorkonde. Zij was er zichtbaar beduusd van en vindt dit ook zeer eervol. 
 

Na al deze mooie woorden was het tijd voor een drankje en  een hapje en  optreden van een duo Veronique Sodano.  Veronique wist de stemming er goed in te krijgen met haar mooie stem en haar leuke grapjes. 
Daarna kon men nog gezellig samenzijn en bijkletsen. Heel leuk om al die gasten weer samen te zien en weer hernieuwde kennismaking.  Men was het erover eens . Het was een mooi feest. 

===