7 oktober : Voorleeskoffie voor senioren van 10:00 tot 14:00 | De Huiskamer van Leidschenveen [HUISKAMER]

Geplaatst op 17-09-2022 11:26
Bron          

 

Voorleeskoffie voor senioren
7 oktober 2022, van 10:00 tot 14:00 | De Huiskamer van Leidschenveen

Kosten: gratis

Samen genieten van een mooi verhaal en koffie met wat lekkers.

Op vrijdag 7 oktober 2022, Nationale Ouderendag, vindt voor de tiende keer de Nationale Voorleeslunch plaats. Door het hele land zal in bibliotheken en verzorgingstehuizen worden voorgelezen aan ouderen. Bibliotheek Leidschenveen heeft voor deze gelegenheid sopraan Margreet Schuemie als voorlezer uitgenodigd. Komt u ook luisteren?

Het Nationale Voorleesboek
In de afgelopen jaren schreven bekende auteurs als Kees van Kooten, Yvonne Keuls en Mensje van Keulen een Nationaal Voorleeslunchverhaal. Deze verhalen zijn nu gebundeld, samen met de drie nieuwe verhalen van Bart Chabot, Marion Bloem en Kader Abdolah. 

Reserveren
Wilt u komen luisteren naar het verhaal, voorgelezen door Margreet Schuemie? Dat kan van 10.00 - 11.00 uur of van 13.00 - 14.00 uur. Geef bij aanmelding aan welke tijd uw voorkeur heeft. De Voorleeskoffie vindt plaats in De Huiskamer van Leidschenveen, Harriėt Freezerhof 201, in Leidschenveen. U kunt reserveren aan de bar in de Huiskamer, bij de balie in de bibliotheek of door een mail te sturen naar leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl

Kunt u er helaas niet bij zijn? Op 7 oktober wordt op televisie door alle drie de auteurs hun verhaal zelf voorgelezen bij Omroep MAX op NPO 1.
Deze activiteit wordt u aangeboden door Bewonersorganisatie Leidschenveen in samenwerking met Bibliotheek Leidschenveen.

 ===