De afdeling Leidschenveen-Ypenburg van de Zonnebloem viert haar tweede lustrum.

Geplaatst op 17-08-2022 15:50
Bron          

 
De afdeling Leidschenveen-Ypenburg van de Zonnebloem viert haar tweede lustrum

De afdeling L-Y is alweer 10 jaar actief met mooie initiatieven voor haar gasten!
Het tweede lustrum wordt gevierd op 1 september aanstaande samen met alle gasten en vrijwilligers. In het Haagse Zuiderpark  organiseert de afdeling een high tea met muzikale omlijsting door het duo Frenk van Meeteren en Evert Willemstijn. 

De Zonnebloem zet zich  in voor mensen met een fysieke beperking, voor zowel jong als oud. De vrijwilligers gaan naar de gasten toe, gaan wandelen, doen een spelletje en luisteren naar wat de mensen bezig houdt. Wij willen op hen afstemmen, zodat ook zij kunnen participeren in onze maatschappij; mensen met elkaar verbinden. In het verlengde hiervan organiseren wij leuke activiteiten. We hebben bijvoorbeeld een wandelclub die maandelijks op pad gaat in de omgeving. Ook organiseren we uitjes en creatieve activiteiten. Er is veel mogelijk!

Indien de Zonnebloem en haar activiteiten u aanspreken, zowel als gast of als vrijwilliger, dan bent u van harte welkom. Iedereen kan iets betekenen voor een ander en er is altijd een manier die bij u past. Naast nieuwe gasten en vrijwilligers is de afdeling L-Y ook op zoek naar nieuwe bestuursleden. Vele soorten talenten zijn bij ons inzetbaar. Alles is bespreekbaar. Is uw belangstelling gewekt en bent u nieuwsgierig naar wat de Zonnebloem voor u, of wat u voor de  Zonnebloem kan betekenen, dan komen we graag met u in gesprek. Voor informatie kunt u contact opnemen met Anke de Hoop 06-18120865. 

 ===