Commissie Leefomgeving Bewonersorganisatie Leidschenveen zoekt enthousiaste vrijwilligers.

Geplaatst op 14-08-2022 14:37
Bron          


BOL zoekt voor Commissie Leefomgeving  enthousiaste vrijwilligers. 

De Commissie Leefomgeving zet zich in om de wijk mooier en nog meer leefbaar te maken, zodat onze bewoners graag in Leidschenveen verblijven. De bewonersorganisatie heeft een groot aantal ambities die betrekking hebben de verschillende aspecten van de leefbaarheid van Leidschenveen. . Belangrijke onderwerpen zijn o.a.: het verminderen van de hoorbaarheid van de snelwegen, de buitenlucht schoner maken, meer lokale elektrische energie opwekken, wateroverlast voorkomen, bereikbaarheid van de wijk verbeteren, groen in de wijk versterken en laten aansluiten op de Nieuwe Driemanspolder. Daarnaast is er grootschalige bouw gepland op de laatste stukjes bouwgrond in de wijk, ook hier wil de commissie graag zorgen dat dit goed aansluit bij de bestaande bebouwing.

Om al deze onderwerpen voldoende aandacht te geven hebben wij versterking nodig van vrijwilligers die het leuk vinden om zich in te zetten en mee te denken aan oplossingen. De leden van de commissie houden regelmatig contact met elkaar en komen een paar keer per jaar bij elkaar in de Huiskamer van Leidschenveen. Afhankelijk van het onderwerp kunt u uw eigen invulling geven en zelf bepalen hoeveel tijd u eraan kunt besteden. 

Wij hopen van u te horen,  stuur berichtje aan BOL mail : redactie@leidschenveen.nu of stuur berichtje naar M: 06-19667444

Hopelijk tot spoedig ziens! 
  Informatie over ambitie en info. Lees hier

Commissie Leefomgeving BOL

 ===