Afgelopen 14 februari Valentijnsdag. Vrijwilligers BOL deelde weer rozen uit!

Geplaatst op 15-02-2022 13:31
Bron          


Op 14 februari 2022 kon er eindelijk weer iets gevierd worden. Op maandag Valentijnsdag deelden vrijwilligers van BOL rozen uit, zowel in de Huiskamer van Leidschenveen als ook in het winkelcentrum. 
Bezoekers namen de roos graag in ontvangst en vertelden regelmatig dat zij het een zeer leuk actie vonden. 


Eerder zaten we met 6 vrijwilligers gezellig in de Huiskamer om de kaartjes aan de rozen te nieten. Bezoekers van de Huiskamer  kregen van de gastvrouwen een roos in de Huiskamer. Na het nieten van de kaartjes gingen de vrijwilligers  op naar het winkelcentrum. Daar waren we blij verrast dat veel mensen ons buurthuis De Huiskamer al kenden. Men was al een keertje langs geweest of hadden er al iets over gelezen. Ondanks dat het zeer rustig was in het winkelcentrum en de stevige wind waren de rozen in een uurtje uitgegeven en gingen we weer terug naar de Huiskamer waar een lekker kopje koffie klaar stond voor onze vrijwilligers met een appelflap. 

Meerdere bewoners vertelden dat ze verdrietig waren om het verlies van een partner of andere vervelende zaken. Een roos en een vriendelijk woordje deden wonderen. Zo zagen we meerdere bewoners later op de ochtend nog even terug voor een bezoekje  aan de Huiskamer. Nu was het, o die dame ken ik en men voelde zich gelijk welkom.

Het was een zeer geslaagde Valentijns-actie. 

BOL bedankt wederom al die vrijwilligers die altijd maar weer klaarstaan 
Helemaal top. 

Bewonersorganisatie Leidschenveen.

 ===