Gezellige online bingo bij Scouting Satoko Kitahara afgelopen 18 december 80 families waren inlogd op de livestream.

Geplaatst op 21-12-2020 11:12
Bron          


Gezellige online bingo bij Scouting Satoko Kitahara
 
Vanwege de huidige regels kunnen de leden van scouting Satoko Kitahara de komende weken niet live bij elkaar komen. Gelukkig zijn ze creatief genoeg en dus was er snel een oplossing gevonden. Een online bingo voor alle leden, hun ouders, vrienden en wie er ook maar zin had om mee te doen. En zo kwam het dat op vrijdag 18 december 80 families inlogde op de livestream.

In het clubgebouw verzorgden drie leiding de bingo. Zodra er iemand wat gewonnen had ging dat gelijk in een tasje en daarna werd het door een kerstman, een sneeuwpop, een kerstvrouw, een rendier, een kerstboom bezorgd. Via de livestream konden de deelnemers meekijken terwijl de winnaars verrast werden.

Tegen het eind ging het ineens hard met uitdelen van prijzen, als je de leeftijd had van het balletje dat als eerstvolgende getrokken werd had je prijs. Het nummer was….. 10 en er deden heel veel kinderen van die leeftijd mee.

Het was een geslaagde avond, zoals een van de deelnemers zei “ Complimenten en dank voor jullie inzet, het was erg gezellig”.

In de kerstvakantie zijn er geen bijeenkomsten, maar in het weekend van 9 januari start Scouting Satoko Kitahara met nieuwe #ikscoutthuis bijeenkomsten. Alle meisjes van 7 t/m 18 jaar kunnen hieraan meedoen. 
Kijk voor meer informatie op www.satokokitahara.nl

 ===