Woensdag 23 december : Digitale bewonersbijeenkomst informatie over de komst van tijdelijke woningen aan de Henri Faasdreef.

Geplaatst op 19-12-2020 14:32
Bron           Gemeente Den Haag


Bericht van gemeente Den Haag.
Begin deze maand ontving u van ons een brief. In die brief stond informatie over de komst van tijdelijke woningen aan de Henri Faasdreef, voor kwetsbare mensen die nu wonen bij het 
Leger des Heils.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u hierover meer wilt weten en vragen heeft en gaan dan ook graag met u in gesprek. Door de maatregelen tegen het coronavirus is het niet mogelijk, en ook niet verantwoord, een fysieke bijeenkomst te organiseren. Toch willen wij u zo goed mogelijk informeren en antwoord kunnen geven op uw vragen. Daarom nodigen wij u graag uit voor een digitale bewonersbijeenkomst, via internet. 

Deze vindt plaats op:
Woensdag 23 december 18.30 20.00  DIGITAAL (via Microsoft Teams)

Tijdens deze bijeenkomst zijn ook de betrokken wethouders, wijkagenten, de stadsdeeldirecteur, de bewonersorganisatie (BOL) en professionals van het Leger des Heils aanwezig. Zij vertellen u graag meer over de plannen en wie er komen wonen. U kunt via de chat vragen stellen. Deze beantwoorden we zoveel mogelijk direct. Er is een onafhankelijk voorzitter gevraagd voor de bijeenkomst. 

Meedoen
Wilt u meedoen aan de bijeenkomst? Klik dan woensdag 23 december om 18.30 uur op de onderstaande knop:Op 8 januari 2021 vindt een tweede digitale bijeenkomst plaats over dit onderwerp. Hier kunt zich binnenkort voor aanmelden op dezelfde manier.

Kunt u niet deelnemen? 
Beide bijeenkomsten worden opgenomen en zijn terug te kijken via www.denhaag.nl/leidschenveen-ypenburg. Heeft u geen internet, maar wilt u wel graag weten wat er wordt besproken? Neem dan contact met ons op via 14070.

Graag tot ziens op 23 december of 8 januari.

Met vriendelijke groet, mede namens wethouder Bert van Alphen,
Kavita Parbhudayal 
Wethouder Zorg en Stadsdeelwethouder Leidschenveen-Ypenburg.

 ====