Sponsors BOL in beeld : LY Advies & Mediation, hulp bij juridisch advies en mediation.

Geplaatst op 30-09-2020 08:36
Bron          


Mijn naam is Linyan Yu, ik ben 36 jaar en woon inmiddels ruim 10 jaar met veel plezier in Leidschenveen.
 
Na 12 jaar bij de overheid te hebben gewerkt, ben ik onlangs gestart met mijn eigen onderneming: LY Advies & Mediation. 
Ik ben jurist en mediator.

Ik kan u helpen bij

Juridisch Advies

U heeft een brief ontvangen van de gemeente waarin staat dat u in overtreding bent. Wat nu?

Ik heb ervaring met zowel eenvoudige als complexe handhavingszaken en kan u hier in dus goed adviseren.

Er zijn verschillende opties, zoals een zienswijze indienen, bezwaar maken of in beroep gaan. Welke optie u het best kunt kiezen, hangt af van de specifieke situatie. Daarom gaan we die eerst samen in beeld brengen. Daarna adviseer ik u wat u het best kunt doen. We bespreken wat de eventuele gevolgen kunnen zijn van het gekozen traject. In bezwaar- en beroepszaken kan ik namens u het verweer voeren bij de gemeente of bij de rechtbank.

Mediation

Heeft u een conflict met bijvoorbeeld uw buren of een familielid? Dan kunt u mij inschakelen. Ik help u als onafhankelijk mediator om de impasse te doorbreken en tot een oplossing te komen waar alle partijen tevreden mee zijn. Als mediator zorg ik ervoor dat de betrokken partijen met elkaar in gesprek gaan. Mijn rol hierin is ervoor te zorgen dat de gesprekken constructief en oplossingsgericht zijn. Mediation is vrijwillig, dus er moet bereidheid zijn bij alle partijen om tot een oplossing te komen.

De mediation start met het ondertekenen van een zogenoemde mediation overeenkomst. Hiermee bevestigen de deelnemende partijen hun inspanningsverplichting. Dit betekent dat alle partijen afspreken dat ze hun best zullen doen om tot een oplossing te komen. De overeenkomst wordt zowel door de mediator als door alle deelnemers ondertekend. Mediation geeft geen garanties op een goede afloop, maar gn mediation resulteert meestal in een uitzichtloze situatie.
 

U kunt  mijn hulp inschakelen bij een vraagstuk. U wilt er uiteraard een goed gevoel bij hebben mocht ik uw belangen gaan behartigen. Een klik is van groot belang voor een goede samenwerking en ik wil ervoor zorgen dat mijn dienstverlening aan uw verwachtingen voldoet. Het liefst ga ik daarom met u persoonlijk in gesprek, maar u kunt hier alvast een eerste indruk krijgen van wie ik ben en waar ik voor sta.

Mensen kennen mij als transparant, toegankelijk en sociaal. Ik ben resultaatgericht ingesteld, maar ik heb natuurlijk ook oog voor de menselijke, emotionele en praktische aspecten van een lastig vraagstuk. Goede communicatie is voor mij de sleutel naar de oplossing. Daarnaast weet ik van aanpakken en ga ik praktisch en zorgvuldig te werk.

Mediation is voor mij een manier om mensen bij elkaar te brengen. Door met elkaar te communiceren zijn de lastigste problemen op te lossen. Als mediator vervul ik een belangrijke rol om moeilijke gesprekken tussen partijen die met elkaar in conflict zijn in goede banen te leiden.

Als jurist ben ik iemand die het recht weet toe te passen zonder daarbij de praktijk uit het oog te verliezen. Ik heb een goed gevoel voor de verschillende belangen en ik werk oplossingsgericht. Daardoor communiceer ik effectief met alle betrokken partijen.

(zie: www.lyadvies.nl).

Met vriendelijke groet, Linyan Yu

(Wilt u uw bedrijf ook in beeld?
Voor een zeer klein bedrag bent u sponsor van Bewonersorganisatie Leidschenveen. 
Meer informatie : redactie@leidschenveen.nu)

 ===