Klaar voor avonturenzomer2020: Scouting Satoko Kitahara gaat op zomerkamp!

Geplaatst op 12-07-2020 14:48
Bron          


Klaar voor avonturenzomer2020: Scouting Satoko Kitahara gaat op zomerkamp!

 Ook deze zomer laten de meiden van Scouting Satoko Kitahara zich uitdagen tijdens het zomerkamp naar diverse plekken in Nederland. Met verantwoorde maatregelen kan het zomerkamp veilig georganiseerd worden. Zo wordt ook dit jaar voor alle meiden en hun vrijwillige begeleiders het zomerkamp het hoogtepunt van hun jaar.
 
Protocol zomerkampen

Vanuit Scouting Nederland is een protocol opgesteld. Dit protocol is goedgekeurd door de overheid en experts. Het belang van kinderen en jongeren staat in het protocol voor de zomerkampen in 2020 voorop. De afgelopen maanden waren door de coronacrisis voor elk kind en iedere jongere intens. De komende zomer is het daarom belangrijker dan ooit om even los van het gezin - met leeftijdsgenoten actief te zijn en avonturen te beleven. Natuurlijk betekent op kamp gaan volgens een protocol dat er beperkingen zijn. Deze zomer wordt anders dan iedereen gewend is.
 
Activiteiten in bubbels

Dit jaar verblijven we in kampbubbels. Binnen een kampbubbel kan iedereen kinderen, jongeren en begeleiding - samen spelen, sporten, eten en slapen, waarbij het contact met de buitenwereld minimaal is. Ruimtes waarin geslapen wordt moeten veel geventileerd worden en er zijn speciale regels voor gebruik van het sanitair. Met deze regels ziet scouting Satoko Kitahara kansen om toch een geweldige zomer voor haar jeugdleden neer te zetten: de kampen gaan door!

De meiden vertrekken in de week van 19 juli voor een week die bol staat van de spannende, leuke en gezellige activiteiten waarbij ze worden uitgedaagd en vaardigheden leren zoals bijvoorbeeld samenwerken. De verschillende leeftijdsgroepen gaan allemaal naar een eigen terrein. De Welpen (7 - 11 jaar), blijven in Zuid-Holland, de Scouts (11 15 jaar) gaan lekker zeilen in Noord-Holland en de Explorers (15 18 jaar) richting Zeeland en Loodsen (18 22 jaar) gaan naar Drenthe.
 
Laat je uitdagen!

Tijdens de zomervakantie zijn er geen bijeenkomsten. Alle scoutingmeiden worden in het weekend van 4 september weer verwacht voor de eerste opkomst van het nieuwe seizoen.

 Spreken de activiteiten die hierboven staan je aan? Kom dan eens bij Scouting Satoko Kitahara kijken! Je mag drie keer gratis meedoen. 
Kijk voor meer informatie ook eens op www.satokokitahara.nl of neem contact met ons op via 06-10299555 of info@satokokitahara.nl

 ===