Jeugdwerk Leidschenveen-Ypenburg is ONLINE tijdens Coronacrisis!

Geplaatst op 10-04-2020 15:38
Bron          

Jeugdwerk Leidschenveen-Ypenburg is ONLINE tijdens Coronacrisis!

Door de uitbraak van het corona-virus heeft het jeugdwerk het aanbod aangepast om de jeugd zo goed mogelijk te kunnen blijven ondersteunen. De jeugdwerkers begeleiden de jeugd op verschillende leefgebieden, denk aan school, thuissituatie, werk, vriendschappen, participatie in de wijk, gezonde leefstijl. Op dit moment kan de jeugd voor vragen, advies en hulp bij het jeugdwerk terecht via whatsapp & video bellen. Maar er gebeurt meer, zie onderstaande activiteiten, contactmomenten en gegevens. 

Meidenapp/chat met de meidenwerkers Pat en Tamara, volg ons via instagram en facebook meidenwerk ypenburg Pat van de Bos of via         meidenwerk.leidschenveen en zie op welke uren wij via de whatsapp bereikbaar zijn.
App/chat met jeugdwerkers Ismael en Nick, volg ons via insta/fb jeugdwerk.leidschenveen en insta jeugdwerk.ypenburg / fb         ypenburg.jeugdwerk
Anoniem chatten met een professional kan ook via https://servicepuntxl.nl/jong/, dinsdag 20.00-22.00 en donderdag 19.00-21.00 uur
Er worden dagelijks door de jeugdwerkers via Instagram Q&A spelletjes en polls aangeboden. 
Tijdens de vaste Girls Only in Leidschenveen en Ypenburg momenten worden verschillende spellen zoals Bingo, Kahootquizen aangeboden         via Skype of MS Teams.
Tijdens de meidenavonden komen de jeugdwerkers met de meiden samen via Houseparty en/of Skype.
Meidensport wordt door middel van video instructie en sportchallenges aangeboden.
De jeugdraad Leidschenveen en Ypenburg houden nog steeds oog voor de wijk en het organiseren van leuke (aangepaste) activiteiten. Ook denken de leden mee met het opzetten van challenges en quizen. 

Wil je dagelijks op de hoogte zijn van wat het jeugdwerk biedt volg ons via de socials van het jeugdwerk.

Instagram: 
jeugdwerk.ypenburg, meidenwerk.ypenburg, jeugdwerkplekkie, meidenwerk.leidschenveen, onderzoeksbengels

Facebook: ypenburg.jeugdwerk, ypenburg pat van de bos, jeugdwerk Leidschenveen t plekkie
email: jeugdwerk.leidschenveen@voorwelzijn.nl jeugdwerk.ypenburg@voorwelzijn.nl 

===