(BOL)organiseerde afgelopen donderdag 27 februari de koffiemiddag met 3 ronden Pubquiz afgewisseld met 3 ronden bingo

Geplaatst op 28-02-2020 15:45
Bron          

Bewonersorganisatie Leidschenveen (BOL)organiseerde afgelopen donderdag 27 februari haar koffiemiddag met 3 ronden Pubquiz afgewisseld met 3 ronden bingo in Leerwerk restauran Héerlijk in Leidschenveen.
 De eigen bijdrage van de deelnemers was door BOL vastgesteld op €3,50 inclusief koffie of thee zoveel men wilde en taart en pubquiz en de bingokaarten. Er hadden zich veel bewoners aangemeld zodat er op een gegeven moment een stop was op de inschrijvingen.  

Bij binnenkomst werd gevraagd om teams te vormen van minimaal 4 en maximaal 6 personen.  Dat was leuk want er waren best veel mensen alleen gekomen en zij hadden dus gelijk aansluiting. Toen alle teams zich gevormd hadden werd er gevraagd om voor je eigen team een naam te verzinnen. 


Na het genieten van koffie of thee met taart begon de eerste ronde van de Pubquiz. 10 kennisvragen en 5 muziekvragen. Vervolgens de eerste ronde bingo, bij de bingo waren mooie prijzen te winnen en het zag er prachtig uit. De jury had onder de bingo even de tijd om de antwoorden van de pubquiz na te kijken. Er bleken best makkelijke vragen bij te zitten die de meerderheid goed wist te beantwoorden, zoals in welke maand begint de hersfst, echter ook wat lastige vragen b.v Wat is de naam van de koningin van Noorwegen. mmm of welke kleuren heeft van de vlag van Roemeië. Daarna de tweede ronde pubquiz enz. 

Deze dames smikkelen samen van een net gewonnen prijsje bij de bingo. Lekker stukje franse kaas op een  plankje.

Na 3 ronden pubquiz en bingo was bekend welk team de meeste vragen juist beantwoord had en natuurlijk was er een prijsuitreiking. 

Nr 1 : Team De stoere meiden waren de winnaars en hadden dus de meeste vragen goed beantwoord. Het was een een gezellige middag in Leidschenveen.


 BOL dankt haar vrijwilligers die mede deze middag tot een succes gemaakt hebben. Meer weten over activiteiten in de wijk Leidschenveen? *******