Let Op! Betreden van de NieuweDriemanspolder is echt niet toegestaan!

Geplaatst op 18-01-2020 11:59
Bron          

Betreden van het gebied is niet toegestaan!
. We begrijpen dat u heel nieuwsgierig bent naar de Nieuwe Driemanspolder, maar het betreden van het gebied is niet toegestaan! 

Ondanks eerdere waarschuwingen, vernemen wij dat er steeds vaker mensen illegaal het projectgebied betreden. We blijven benadrukken dat dit tot de officiŽle opening absoluut verboden is. Het betreft een werkgebied in aanleg. Uw veiligheid kan niet worden gegarandeerd, ook omdat in sommige delen van het gebied drijfzand aanwezig is.
 
We begrijpen dat het gebied er steeds toegankelijker uitziet door de nieuwe geasfalteerde paden en toegangsbruggen. U kunt echter schade veroorzaken aan het asfalt als het nog niet goed gedroogd is. Dat is niet alleen zonde; het levert ook vertragingen op en daar is niemand bij gebaat.
 
Het is mogelijk dat  u wel eens mensen in het projectgebied ziet lopen. Dit zijn mensen die daar toestemming voor hebben, ofwel onder begeleiding het gebied betreden. Om ongelukken te voorkomen kunt u alleen onder begeleiding van een medewerker van de projectorganisatie het gebied betreden. Heeft u geen toestemming of gaat u zonder begeleiding het gebied in, dan pleegt u een strafbaar feit. Wij gaan hier in de komende periode meer op toezien.


******