Vrijdag 31 januari start de nieuwe cursus in Leidschenveen, een relatiecursus waarbij j in 7 avonden, tijdens 7 diners-voor-twee samen werkt aan je relatie.

Geplaatst op 09-01-2020 14:13
Bron          

Kom naar Ik ook van jou, een heel nieuw soort relatiecursus waarbij je in 7 avonden, tijdens 7 diners-voor-twee samen werkt aan je relatie.

Je krijgt meer inzicht in jezelf, je partner en jullie relatie.
Zo groei je op een 'smaakvolle' manier een stap dichter naar elkaar.

Vrijdag 31 januari start de nieuwe cursus. Twijfel je of het iets voor je is? Kom dan naar de vrijblijvende en gratis introductie-avond op vrijdag 17 januari van 20:30 tot 21:30 in Restaurant H'eerlijk.
Na deze informatieve borrel bepaal je samen of jullie verder gaan met de cursus!

Hoe werkt Ik ook van Jou?

Ik ook van Jou wordt gegeven in het leerwerk-restaurant H'eerlijk in Leidschenveen. De avond begint steeds met een lekker diner-voor-twee. Tijdens en na het eten gaan jullie samen aan de slag met het thema van de avond aan de hand van verrassende vragen en uitdagende opdrachten. Dat gaat soms best diep, maar er mag zeker ook gelachen worden!

Er is ruimte voor 15-17 stellen. Maar, je hoeft je niets van de anderen aan te trekken. Je doet de cursus namelijk niet in groepsverband, maar echt samen met je partner.

Praktische informatie
Locatie: Leerwerk-restaurant H'eerlijk, Harriët Freezerhof 201 in Leidschenveen

Datum introductieborrel
vrijdag 17 januari 2020 van 20.30-21.30 uur

Cursusavonden
vrijdagen 31 januari, 14 februari, 6 maart, 20 maart, 3 april, 17 april en 15 mei 2020.
Tijd cursusavonden: van 18.30 uur tot 21.30 uur

Kosten 
De kosten voor de cursus bedragen ? 250* per stel, vooraf te betalen. Dat is inclusief cursusmateriaal én 7 keer een tweegangen-diner-voor-twee.

(* PS Wil je dolgraag meedoen, maar is ? 250 echt boven jullie budget? Meld je gewoon aan! We hebben contact met een aantal sponsoren die (een deel van) de kosten voor jullie willen dragen. Dat is helemaal anoniem en je hoeft er niets voor terug te doen.
Dus niet aarzelen, stuur even een mailtje naar arnout@HECHT-LvYp.nl, hij zal contact met je opnemen om te overleggen.)

Opgeven voor de introductieborrel en/of cursus kan via 


******