Laatste nieuws
De kwaliteitsslagerij Vleeschmeester Rick Vincentie bestaat 2 jaar, reden voor een interview met hem.
Geplaatst op 29-10-2024 15:45
Bron
Rick begon zijn carrière in het vak na hij zijn studie HR management aan de Hogeschool.
De reden van zijn keuze was gelegen in het feit dat hij houdt van lekker eten en er achter kwam dat in het bereiden daarvan zijn passie ligt.
Hij had al een bijbaan bij zijn voorganger Paul. En die adviseerde hem van zijn passie zijn beroep te maken. Hij kon bij Paul in de leer. Enige twijfel ontstond omdat de vakopleiding op een lager niveau werd gegeven dan zijn opleiding aan de Hogeschool. Rick heeft er echter nooit spijt van gehad.
Zijn opgedane kennis van de HR management komt juist goed van pas. Hij had veel plezier in zijn werk en na 2 jaar bod Paul hem de mogelijkheid de zaak over te nemen. Hij greep dit met beide handen aan.
Rick maakt hele lange werkdagen, is gedreven en zeer enthousiast. Kwaliteit staat bij hem hoog in het vaandel.
Het vlees wordt bij een grossier ingekocht. Het is, mits van goede kwaliteit, afkomstig van lokale boeren. Rick kan naast zijn winkel ook catering verzorgen en daarnaast is een eigen webwinkel in de maak. Hij heeft veel vaste klanten.
Hij geeft het personeel veel verantwoordelijkheden, op zijn gewenste niveau kunnen zij elkaar vervangen. Shafiek is zijn rechterhand. Er is een goede werksfeer en er is weinig verloop onder het personeel.
Ieder dag houdt Rick een dagboek bij van zijn werkdag, daarvan leert hij wat (nog) beter kan en waar nieuwe uitdagingen liggen.
Hij is aangesloten bij “De Vleeschmeester” een vakorganisatie van 16 kwaliteitsslagers.
Zijn specialiteit zijn de rauwe hammen en gedroogde worsten.
Wij zijn erg blij met Rick als sponsor, ieder jaar doneert hij in de aanschaf van cadeaubonnen voor de vrijwilligers van De Huiskamer. In ruil daarvoor is zijn logo met link naar de website op onze BOL site vermeld.
Wilt u ook u bedrijfslogo op onze site? Mail dan naar info@leidschenveen.nu
===
Klik hier voor alle nieuwsberichten