De Haagse Sportzomer komt eraan!

Geplaatst op 18-06-2024 11:40
Bron          

Een zomer vol met grote sportevenementen zoals de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes en het EK Beachvolleybal op het strand van Scheveningen.  

Doe mee met allerlei gratis activiteiten! Voel je een echte Olympiër tijdens een bezoek aan één van de multi-sportdagen op de pleintjes in de stad of op het strand. Kom crossen over een BMX-baan tijdens het  fietsfestival in het Zuiderpark en doe mee aan de te gekke clinic beachvolleybal tijdens het EK Beachvolleybal op Scheveningen. Jong of oud, sportief of minder sportief, samen met vrienden of alleen: er  is voor iedereen iets te zien, te doen en te beleven!  

Geniet ook mee tijdens deze Haagse Sportzomer! Benieuwd naar alle sportieve activiteiten? Kijk op: denhaag.nl/sportzomer.  

Gebruik de communicatietoolkit 
We willen zoveel mogelijk Hagenaars uitnodigen om de sportieve activiteiten te bezoeken. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! In deze toolkit vind je tekst en beeld om te gebruiken op een  website, in nieuwsbrieven en op social media. Help je mee de activiteiten bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen?  

Posters en flyers op aanvraag 
Van de TeamNL Sport Experience, de Tour de France Femmes en het EK Beachvolleybal zijn posters en flyers op aanvraag beschikbaar. Mocht je deze willen ontvangen, dan horen we dat graag via een reactie op dit bericht

===


Klik hier voor alle nieuwsberichten