Kom 8 december naar de Voorlichtingsbijeenkomst inloopavond gemeente Den Haag over energie besparen in de Huiskamer van Leidschenveen

Geplaatst op 06-12-2022 12:42
Bron           Gemeente Den Haag


Komt u ook naar de inloopavond energie besparen in Leidschenveen? 
Donderdag 8 december 19:30 uur. 
De energieprijzen zijn hoog. Ook andere dingen zoals boodschappen zijn duurder geworden. Veel mensen hebben daardoor geldzorgen. De gemeente helpt inwoners en ondernemers bij geldzaken en bij het besparen van energie. 

Wilt u hierover meer informatie? 
Kom dan naar de inloopavond energie besparen op donderdag 8 december naar De Huiskamer van 19.30 uur tot 21.30 uur op de Harriėt Freezerhof 201 in Leidschenveen. 
Tijdens deze inloopavond krijgt u informatie over verschillende onderwerpen. 
Zo krijgt u extra tips om energie te besparen. Ook liggen er gratis producten voor u klaar waarmee u thuis direct aan de slag kunt om energie te besparen. Ook bent u van harte welkom als u informatie wenst over energiebesparende verbouwingen en bijbehorende subsidies of meer wilt weten over het onderwerp hout stoken. 

Hulp bij geldzaken 
Maakt u zich zorgen over hoge energiekosten? Misschien kunt u energietoeslag krijgen of bijzondere bijstand aanvragen? 
Er is een medewerker van onze Helpdesk Geldzaken aanwezig tijdens de inloopavond in uw wijk. Heeft u ernstige geldzorgen en met spoed hulp nodig? Bel (070) 353 75 00 voor hulp op maat. 

Op donderdag 22 december van 19.00 tot 20.00 uur geven wij u informatie via de digitale weg. 
Aanmelden gaat makkelijk via https://energy.webinargeek.com/stappenplan-30-gas-besparen.   
U hoeft alleen uw voornaam en e-mailadres in te vullen. Heeft u tijdens het webinar vragen, stel ze  dan direct via de chatfunctie. 

 ===

 Klik hier voor alle nieuwsberichten