De Huiskamer van Leidschenveen winnaar Piet Vink Prijs 2022.

Geplaatst op 12-11-2022 13:54
Bron          

 

De Piet Vink prijs is dit jaar 2022 gewonnen door project De Huiskamer van Leidschenveen.  Dit project is voortgekomen uit een initiatief van Bewonersorganisatie Leidschenveen. (BOL)
Nadat Leerwerk Restaurant 'Heerlijk haar deuren sloot is het idee geboren om er een buurthuis van te maken. Met vele vrijwilligers is dit gelukt en hebben we nu een prachtig buurthuis waar van alles georganiseerd wordt.

De Vereniging van Oud-Gemeenteraadsleden van Den Haag reikt jaarlijks de Piet Vink-prijs uit, vernoemd naar de voormalige Haagse wethouder Piet Vink (1927-2002).
Dit gebeurde op vrijdag 11 november 2022 in de raadzaal van het stadhuis in centrum Den Haag. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan projecten die met vrijwilligers tot stand gekomen zijn en een belangrijke functie in de wijk vertegenwoordigen. De prijs werd uitgereikt door burgemeester Jan van Zanen zelf. Naast een mooie beker werden wij in de bloemen gezet en werd er door zowel Jan van Zanen ook door onze voorzitter Niels Hunck een mooie toespraak gehouden.
Helaas mochten er maar 4 personen de prijs in ontvangst nemen. De Huiskamer wordt geheel gedragen door vrijwilligers. Zij staan met elkaar borg voor de vorm en inhoud van ons buurthuis. 
Na afloop was er een drankje en een hapje. 

Met dank aan al de vrijwilligers die met elkaar De Huiskamer van Leidschenveen mede  vorm hebben gegeven. 
Er is een video van de uitreiking gemaakt die hier te zien is  

 ===
Klik hier voor alle nieuwsberichten