Seniorendag in ’s Gravendreef College weer geslaagd feest in Leidschenveen.

Geplaatst op 06-11-2022 11:51
Bron          

 

De Seniorendag werd weer goed bezocht afgelopen 5 november 2022. 
Naast optredens was er een informatiemarkt waarbij ook een kraam van De Huiskamer van Leidschenveen te bezoeken was. De  Huiskamer van Leidschenveen is een ontmoetingsplek voor iedereen.  De gastheren/vrouwen zijn allemaal vrijwilligers. Hier in beeld de stand van BOL met flyers van de komende activiteiten die georganiseerd worden in De Huiskamer. De gastheren/dames hebben de komende activiteiten hier extra onder de aandacht kunnen brengen. Er werden leuke gesprekken gevoerd en veel flyers meegenomen. 
Tijdens de Seniorenmiddag in de zaal van het ’s Gravendreef College aan de Klaas Voskuildreef, zong het mannenkoor  van het Shantykoor Midscheeps uit Leidschendam-Voorburg. Het koor wist het publiek met diverse schlagers uit het verleden zingend mee te krijgen. Vooral het nummer “het Kleine café aan de haven” van Pierre Kartner was een succes. 


Er waren verschillende activiteiten als een workshop kaarten maken. Ook waren verschillende marktkraampjes waaronder de bibliotheek Leidschenveen, Historische genootschap Ypenburg, Restaurant Van Harte en de Huiskamer. Er was aan het eind van de middag een optreden van Fred Zuiderwijk en een verloting. Tijdens deze middag kon je een selfie laten maken. Ook waren er twee complimentenmeisjesdames die je gezien te hebben een beeld van je schetsen. 
De organisatie had medewerking van supermarkt Albert Hein en Bakker Van Maanen beiden uit Leidschenveen.
Bij de opening was ook Petra Sevinga, stadsdeeldirecteur Leidschenveen – Ypenburg aanwezig. 


 ===Klik hier voor alle nieuwsberichten