13 mei : Open dag met gezellige activiteiten Curaspecs in samenwerking met de Zonnebloem. In Huiskamer Leidschenveen

Geplaatst op 01-05-2022 08:49
Bron          

 
Vrijdag 13 mei organiseert Curaspecs een open dag voor dagbesteding voor ouderen. Van 10:00 tot 16:00 uur worden leuke activiteiten aangeboden, waaronder bingo en een muziekquiz in samenwerking met De Zonnebloem. 

De samenwerking met De Zonnebloem richt zich vooral op het leggen van contacten. Het brengen van gezelligheid en het organiseren van activiteiten. 
Beide partijen bieden hulp aan langdurig lichamelijke zieken, lichamelijk gehandicapten en hulpbehoevende ouderen. 

Programma:
10:00 uur - 10:30 Opening koffie met gebak
10:30 uur - 11:15 uur Seniorenzumba
11:15 uur - 12:30 uur Bloemschikken
12:30 uur - 14:00 uur Lunch
14:00 uur - 15:15 : Bingo (in de Huiskamer)
15:00 uur - 16:00 uur Muziekquiz. 

 Om 14:00 uur wordt samen met de Zonnebloem in de Huiskamer een Bingo georganiseerd om de Zonnebloem te promoten. Tevens kan men loten kopen en eventueel lid of donateur van de Zonnebloem  worden. Daarna kan men nog kiezen tot 16:00 uur of aan muziekquiz mee te doen of te knutselen. Toegang voor deze dag is gratis.

Wat is Curaspecs
Graag stellen wij ons aan u voor: wij zijn CuraSpes, een kwalitatieve, persoonsgerichte thuiszorgbureau. CuraSpes is opgericht in 2020 en biedt verpleging, persoonlijke verzorging, dagbesteding en huishoudelijke hulp aan kwetsbare ouderen, chronisch zieken en terminale patiënten. We leveren deze zorg in Den Haag, leidschendam, Voorburg en Wassenaar.

Vanaf 1 juni starten wij met het bieden van belevingsgerichte dagbesteding voor ouderen in Gezondheidscentrum Leidschenveen. Deze dagbesteding is bedoeld voor ouderen met een lichte lichamelijke beperking, chronisch zieken en ouderen met vergeetachtigheid of een beginnend dementieproces. Door belevingsgerichte groepsbegeleiding nemen sociale contacten toe, eventueel probleemgedrag neemt af en de kwaliteit van het leven verbetert. Het doel is om zo lang mogelijk uw zelfstandigheid en zelfredzaamheid te waarborgen en hiermee opname in een intramurale instelling zolang mogelijk uit te stellen, het bieden van een vaste structuur in het dagelijkse leven, het doorbreken/voorkomen van het sociale isolement door het stimuleren van persoonlijke interactie en het ontlasten van mantelzorgers. De groepsactiviteiten, die aansluiten op uw belevingswereld, wensen, behoeften en mogelijkheden vormen een belangrijke aanvulling op de kwaliteit van leven.

Interesse om eens vrijblijvend kennis te maken met onze dagbesteding of wilt u gewoon meer informatie? 
Kom dan eens een kijkje nemen of neem contact op met ons per e-mail op info@curaspes.nl of telefonisch op het nummer 070-2210444 

Wist u dat “Cura” de Romeinse Godin van de zorg is en “Spes” de Romeinse Godin van de hoop is? CuraSpes helpt mensen op weg door het bieden van persoonsgerichte, liefdevolle, professionele, zorg met een hoopvol toekomstperspectief.  

 ===

Klik hier voor alle nieuwsberichten