Scouting Satoko Kitahara start nieuw seizoen. Leuk en leerzaam.

Geplaatst op 03-04-2022 12:07
Bron          


Scouting Satoko Kitahara start nieuw seizoen

Op 9 april start het nieuwe seizoen bij Scouting Satoko Kitahara, om dit te vieren organiseren we een open bijeenkomst met het spel Jachtseizoen (van de app). Wekelijks zijn in Leidschendam meiden van 7 t/m 11 jaar wekelijks welkom om avontuurlijke activiteiten te ondernemen waarmee ze worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.  
 
Gave activiteiten!
Gedurende het komende seizoen worden door de vrijwillige leidinggevenden weer heel veel leuke activiteiten georganiseerd voor de verschillende leeftijdsgroepen. De activiteiten zijn heel divers. Van het organiseren van een high tea voor ouderen tot het lopen van een spannende natuurtocht. Maar ook primitief wijze pizza’s bakken, kano varen en weekendkampen staan op het programma.
 
Laat je uitdagen!
Kan jij wel tegen een stootje? En spreken de activiteiten die hierboven staan opgenoemd je aan? Kom dan eens bij ons kijken! Je kunt ons vinden op van Ruysdaellaan 97 in Leidschendam. Je mag drie keer gratis komen kijken. 

Kijk voor meer informatie ook eens op onze website: www.satokokitahara.nl of kom in contact met Natascha van der Heiden 06-10299555 

 ===

Klik hier voor alle nieuwsberichten