Geslaagde inzamelingsacties door Lionsclub Ypenveen. Bekijk de opbrengst.

Geplaatst op 31-03-2022 16:02
Bron          


Geslaagde inzamelingsacties door Lionsclub Yopenveen (Leidschenveenveen/Ypenburg). 
In december heeft Lionsclub Ypenveen weer de jaarlijkse inzamelingsactie van Douwe Egberts waardepunten en Vreemd en Oud geld gehouden. Dit was landelijk inmiddels de 10 keer dat Lions Nederland deze actie heeft gehouden.  Douwe Egberts verhoogt het aantal ingeleverde punten en wisselt ze in de maanden februari/maart in voor pakken koffie voor voedselbanken in onze regio. De opbrengst van het ingeleverde Vreemd en Oud geld is voor oog/staaroperaties in ontwikkelingslanden. 

Iedere 10,- die hiervoor wordt ingezameld wordt met 50% verhoogd door stichting Wilde Ganzen. 
De opbrengst van de DE-waardepunten ingezameld in Leidschenveen en Ypenburg is voor voedselbank Haaglanden. 

De opbrengst van de actie van dit jaar is: iets meer dan 100.000 DE-punten, wat goed is voor maar liefst 141 pakken koffie voor ieder voedselbankuitdeelpunt in Ypenburg en Leidschenveen. 
Daarnaast is 6,7 kilo Vreemd en Oud geld ingezameld, wat goed is voor 19 oogoperaties. Een prachtige opbrengst! 

Lionsclub Ypenveen wil alle inzamelaars van de DE-punten en de vreemde valuta hartelijk bedanken en natuurlijk ook de locaties waar de dozen weer mochten staan: de beide bibliotheken en winkels van bakkerij van Maanen. 
Hebt u de inzameling gemist en/of hebt u nog DE-punten en Vreemd en Oud geld thuis, dan kunt u dat bewaren tot komend december, dan staan in de bibliotheken en in enkele supermarkten de inzameldozen weer, of u kunt ze alvast inleveren via de brievenbus van Veenweg 204 in Leidschenveen of Wilde Gagel 36 in Ypenburg. 

Voor verdere informatie www.ypenveen.lions.nl 

 ===


Klik hier voor alle nieuwsberichten