Restafval wordt ook deze zomer wekelijks opgehaald in Leidschenveen

Geplaatst op 27-03-2022 10:35
Bron           DHFM


 Goed nieuws voor de inwoners van Leidschenveen, ook deze zomer zal wekelijks het restafval opgehaald worden. Dat valt op te maken uit een aanpassing van de huisvuilkalender voor 2022.
Toen de huisvuilkalender van dit jaar bekend werd gemaakt viel op dat het restafval maar eens per twee weken zou worden opgehaald. Bewonersorganisatie Leidschenveen (BOL) heeft zich al jaren geleden jaarlijks  ingezet voor het wekelijks ophalen van restafval in Leidschenveen. Ieder jaar moest er weer opnieuw onderhandeld worden. We kregen nooit echt garanties voor komende jaren.

In de zomermaanden, wanneer de zon op de kliko staat te branden, dan laat je bewoners niet weken in de stank zitten. Met hulp van groep de Mos is het nu ook voor 2022 gelukt.  De partij stelde  schriftelijke vragen over de afvalinzameling.
Met uitkomst dat het restafval ook dit jaar wekelijks wordt opgehaald in de maanden mei, juni, juli, augustus en september. De huisvuilkalender zal nog worden aangepast. BOL en Dubbelaar zijn  tevreden.

 ===

Klik hier voor alle nieuwsberichten