Help jij een kind aan een leuke dag?

Geplaatst op 10-03-2022 10:52
Bron          


Help jij een kind aan een leuke dag?

Veel kinderen in onze samenleving, ook in Leidschenveen, groeien op in een omgeving waar niet alles op rolletjes loopt. Vitalis is er voor kinderen van 5 tot 18 jaar en is een extra steuntje in de rug, geen hulpverlening.

Stichting Vitalis zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om als maatje gekoppeld te worden aan een kind. Samen trekken jullie minimaal een jaar met elkaar op en ondernemen dan leuke activiteiten. Het gaat hier om de gewoonste dingen: een spelletje doen, een taartje bakken, een balletje trappen. Het gaat om exclusieve aandacht, dat werkt! Je zorgt ervoor dat een kind weer even echt kind kan zijn en onbezorgd kan spelen en genieten in een andere omgeving, dan de vaak problematische thuissituatie.
Vitalismaatjes maken daarmee echt hét verschil. 


Stichting Vitalis is een stichting die, al ruim 40 jaar, kinderen tussen 5 en 18 jaar koppelt aan een volwassen vrijwilliger. Samen trekken ze een jaar lang wekelijks een paar uurtjes met elkaar op en ondernemen ze gezellige activiteiten. We noemen ze dan maatjes! Wil jij ook maatje zijn? 
Meld je nu aan als vrijwilliger

 ===


Klik hier voor alle nieuwsberichten