Dit jaar bestaat Leidschenveen/Ypenburg 20 jaar. We gaan er een mooi feest van maken. U kunt zich aanmelden om mee te doen.

Geplaatst op 12-02-2022 17:26
Bron           Dick Muijs


Informatie over 20 jaar Leidschenveen-Ypenburg!
Dit jaar bestaat ons stadsdeel 20 jaar! Eind december 2021 is er met een aantal stakeholders een brainstorm gehouden om te inventariseren wat we allemaal kunnen doen en bedenken om aan dit 20 -jarig jubileum zoveel mogelijk glans te geven.

Bonny van der Burg, projectleider stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg: ‘We hebben ook intern, als stadsdeelteam, met elkaar besproken hoe en  op welke manier we hieraan vorm kunnen geven. We willen er een grandioos feest van maken en daar kunnen we natuurlijk de hulp van iedereen uit het stadsdeel gebruiken. 
Initiatieven:   Bonny: ‘We stimuleren initiatieven van bewoners, bedrijven, ondernemers en alle partners waar we mee samenwerken. Wil je ergens aan mee doen, wil je in een projectgroep of iets heel anders, meld je dan bij mij. Als je zelf een idee of plan hebt, moet je het wel zelf uitvoeren, maar wellicht is ondersteuning mogelijk.

Meedoen met de drie projecten: 
Er komt dit jaar een Festival op 26,27 en 28 augustus. Iraas Korver en Stephanie Hermes van het Haags Theaterhuis zijn hiervan de projectleiders. 
Wil je hieraan meedoen, een optreden verzorgen, een workshop geven, je locatie openstellen, in de werkgroep vrijwilliger zijn? 
Geef je dan op, dan zorg ik dat het bij de projectleiders terecht komt. Een aantal mensen heeft al ideeën aangeleverd, met hen wordt binnenkort contact opgenomen. zegt Bonny.

Het tweede project is een Fotoproject met tentoonstelling, onder leiding van Jeffrey Gouwstra van Kijklab.  

Het derde project wordt een Boek gemaakt met foto’s, interviews verhalen en geschiedenis. Daarvoor komt een werkgroep waarvan ik de  projectleider ben. Wil je hieraan meedoen of een bijdrage leveren, neem dan contact op. Mocht je aan één van de drie projecten willen deelnemen, of op een of andere manier betrokken willen zijn, geef je dan zo spoedig mogelijk op. Ook voor vragen kan je bij mij terecht’, aldus Bonny. Contactgegevens:  Bonny van der Burg. E-mail: bonny.vanderburg@denhaag.nl   Tel: 06 25 67 85 25. 

 ===Klik hier voor alle nieuwsberichten