Fantastisch feest Leidschenveen Leeft, zeer druk bezocht en zeer goed georganiseerd.

Geplaatst op 12-09-2021 16:53
Bron          

Fantastische dag in Leidschenveen. Leidschenveen Leeft organiseerde een groot kinderspektakel onder een wolkeloze hemel . Er waren veel bijzondere attracties zoals stormbaan, springkussens, schommels die hoog in de lucht zweefden. Er was voldoende te eten en te drinken. Er vormden zich lange rijen voor de attracties en mensen genoten van dit feest en het samenzijn.
De belangstelling was overweldigend. Of je oud of jong was voor iedere leeftijd was er wel iets te beleven. Leidschenveen is best wel een rustig stadsdeel maar vandaag kwamen toch wel heel veel mensen even een kijkje nemen.
Misschien was je van plan om even te gaan kijken al gauw bleef je hangen was het al niet voor de leuke attracties dan wel door de gezellige muziek. het was echt oergezellig. Hopenlijk volgend jaar weer Leidschenveen Leeft.

Deze bijzondere dag werd georganiseerd door Leidschenveen Leeft onder leiding van Lowie Blankenspoor met ondersteuning van Bewonersorganisatie Leidschenveen en Gemeente Den Haag en zeer veel vrijwilligers uit de wijk. 

Wij bedanken een ieder die er zijn of haar bijdrage aan geleverd heeft want zonder vrijwilligers komt niets tot stand.

 ===Klik hier voor alle nieuwsberichten