Feest afgelopen zondag 5 september in Leidschenveen. Wethouder Kavita Parbhudayal opende de zeer drukbezochte BOL Gameclub.

Geplaatst op 06-09-2021 12:56
Bron          

 

Zeer geslaagde opening BOL gameclub.
Feest in Leidschenveen. De BOL Gameclub werd afgelopen 5 september 2021 officieel geopend door wethouder Kavita Parbhudayal. Kavita is wethouder Zorg, Jeugd en Volksgezondheid en 1e locoburgemeester van Den Haag.
Samen met stadsdeeldirecteur Petra Sevinga brachten zij een bezoek aan de Huiskamer waar op dat moment de  BOL Gameclub actief was. In de gameclub kunnen kinderen in leeftijd 7 t/m 14 jaar verschillende spellen spelen op de computer zoals Fortnite, Minecraft en Roblox. De belangstelling was groot. Veel kinderen hadden zich ingeschreven en genoten van de spellen en elkaar. De ouders konden blijven en in de Huiskamer op een groot scherm de voorbeschouwingen van de Grand Prix in Zandvoort bekijken. Na een half uurtje gamen is het tijd voor een andere activiteit en dus naast de computerspellen kunnen de kinderen ook sjoelbak en tafelvoetbal spelen. Kleuren of meekijken met andere kinderen die aan het gamen waren. Zo leren ze van elkaar. Voor alle kinderen was er natuurlijk iets te drinken. 
Deze BOL Gamedag was het wegens de opening gratis entree. Normaal wordt er een bijdrage gevraagd van 1,50 inclusief een glaasje fris.

De Gameclub is een initiatief van 2 vaders van opgroeiende kinderen. In samenwerking met Bewonersorganisatie Leidschenveen (BOL) en gemeente Den Haag is dit idee nu echt in Leidschenveen een maandelijkse activiteit voor kinderen van 7 t/m 14 jaar. Iedere eerste zondag van de maand wordt nu dus de BOL Gameclub georganiseerd. De eerstvolgende is op zondag 3 oktober. Er zijn 2 sessies waar men zich kan inschrijven. 


3 oktober BOL Gameclub.
sessie 1  10:00 uur tot 12:00 uur
sessie 2  13:00 uur tot 15:00 uur.

Inschrijving start binnenkort. 
Ga naar www.leidschenveen.nu/gameclub

 ===


Klik hier voor alle nieuwsberichten