Eerste BOL Gamedag in Leidschenveen zeer geslaagd.

Geplaatst op 06-07-2021 14:47
Bron          


Afgelopen zondag 4 juli was de eerste BOL Gamedag in Leidschenveen.  Kinderen hadden zich eerder aangemeld voor een van de 2 sessies van 10:00 uur tot 12:00 uur of 13:00 uur tot 15:00 uur. De leeftijd lag tussen 8 en 15 jaar. 
De BOL Gamedag werd georganiseerd in het net geopende buurthuis De Huiskamer van Leidschenveen gevestigd in het voormalig leerwerk Restaurant Héerlijk.

Zowel jongens als meisjes hadden zich aangemeld. Ze vonden het geweldig. Wat zo leuk was is dat kinderen zo makkelijk zich aansluiten. Bij binnenkomst kenden de meeste kinderen elkaar niet maar in een mum van tijd was daar niets meer van te merken en zaten de kinderen gezellig  te gamen. Bij binnenkomst kregen ze een  groen of zwart bandje om de pols. De deelnemers met een zwart bandje mochten het eerste half uur gaan gamen. De keuze aan spellen : Fortnite, Minicraft of Roblox. De andere groep kon spelen en deden dat met veel plezier. Voetbalspel en darten vonden ze erg leuk. Natuurlijk stond er begeleiding bij het dartbord. Na half uurtje werd er gewisseld en konden de kinderen met de groene bandjes gamen. Ieder kind heeft een lekker drankje gekregen want van zoveel plezier krijg je natuurlijk dorst. We kijken terug op een zeer geslaagde gamedag. Deze dag was een initiatief van 2 vaders met opgroeiende kinderen. Deze dag is tot stand gekomen met de steun van gemeente Den Haag, Bewonersorganisatie Leidschenveen en de organisatoren de heren Sjaam Hira en Roger Overdevest. Het plan is om de volgende gamedag te organiseren op de eerste zondag in september dus 5 september. Houd de website van BOL in de gaten dan ben je er op tijd bij. www.leidschenveen.nu/gameclub

 ===Klik hier voor alle nieuwsberichten