Verslagje opening Huiskamer van Leidschenveen op vrijdag 2 juli 2021.

Geplaatst op 04-07-2021 17:25
Bron          

Op 2 juli was de opening van ons nieuwe buurthuis De Huiskamer van Leidschenveen. Dit is een project dat geheel gedragen wordt door vrijwilligers uit de wijk. De Huiskamer is er voor en door ons allemaal. We wisten totaal niet wat we konden verwachten. Een berichtje in de Posthoorn, mensen hebben best vaak nee nee op hun brievenbus dus ja hoe maak je het bekend, best lastig. Natuurlijk de website van BOL: https://www.leidschenveen.nu heeft een groot bereik . We waren blij verrast dat  best veel mensen het wisten en afgelopen vrijdag was het gezellig druk. Leuk was b.v dat een heer om 9 uur binnen kwam om te te biljarten maar ja met wie? Ik vroeg deze heer zijn tel te geven en zodra er iemand zich zou melden zou ik hem bellen. Nu nog geen 10 minuten later kwam er inderdaad een andere heer binnen en  na belletje was het snel geregeld en kon er gebiljart  worden. Al snel daarna kwamen er meerdere mensen die zich ge´nteresseerd toonden in het biljart  met als resultaat dat de hele vrijdag het biljart goed bezet was. Hoe leuk is dat. Er kwamen veel mensen even een kijkje nemen en bestelden een kopje koffie of thee en kregen als welkom een leuk tasje cadeau. Er waren mensen die rustig een krantje lazen of een boek kwamen halen uit de mini bibliotheek. Het liep de hele dag gezellig door. Het was een mooie dag voor Leidschenveen. 
De Huiskamer is open alle werkdagen van 09:00-13:00 uur en de woensdag en vrijdagmiddag van 13:00 uur_17:00 uur. 

Bijzonder is dat zoveel bewoners van Leidschenveen bereid zijn dit project gezamenlijk te dragen. We weten allemaal : Zonder vrijwilligers krijgen we dit niet voor elkaar. 
Hartelijk dank aan allen die dit project mogelijk gemaakt hebben en actief aanwezig zijn. Echt heel bijzonder. We gaan ervoor. 

Buurthuis De Huiskamer van Leidschenveen staat. 
U bent van harte welkom!

===Klik hier voor alle nieuwsberichten