Op 14 april jl. heeft een digitale bijeenkomst plaatsgevonden van de parkeerstrategie 2021 – 2030. U kunt deze presentatie nog bekijken.

Geplaatst op 26-04-2021 17:01
Bron          


Op 14 april jl. heeft een digitale bijeenkomst plaatsgevonden over de hoofdlijnen van de parkeerstrategie 2021 – 2030. Via onderstaande link stellen wij u in de gelegenheid deze presentatie achteraf nog te bekijken. U kunt dit doen, door eenvoudig op de link te klikken. U kunt de link ook kopiëren en in uw browser plakken. U hoeft geen MS Teams App te hebben geďnstalleerd op uw computer; u kunt dan kiezen voor “bekijken op het web”. 


Naast alle reacties die wij voorafgaand aan de bijeenkomst al hebben ontvangen, zijn tijdens de bijeenkomst via de chatfunctie nog veel vragen gesteld.  

Het is nu niet mogelijk om alle vragen apart te beantwoorden en veel van uw vragen zullen al worden beantwoord met de nieuwe parkeerstrategie. 

Zodra deze openbaar is, zullen wij een link naar de nieuwe parkeerstrategie en het raadsvoorstel, inclusief het verslag van de gehouden feedback bijeenkomsten met u delen. Mochten er dan nog steeds vragen zijn, zullen we deze uiteraard nog beantwoorden. 
 
Met vriendelijke groet, 

DSO Mobiliteit

 ===

Klik hier voor alle nieuwsberichten