Trots & Weerbaar. Weerbaarheidstraining voor kinderen, volwassenen en senioren in Leidschenveen.

Geplaatst op 21-04-2021 12:02
Bron          


Trots & Weerbaar.   

Weerbaarheidstraining voor kinderen, volwassenen en senioren 

Wij worden de laatste jaren steeds meer op de proef gesteld. Onze mentale weerbaarheid wordt keer op keer op de proef gesteld. Door de snel veranderende maatschappij, de 24 uurs economie, de prestatiedruk en daar bovenop hebben we het afgelopen jaar(en) 2020 & 2021 de enorme verandering als gevolg van de coronamaatregelen moeten incasseren. 

In het afgelopen jaar is er een enorme toename aan kinderen, volwassenen en gezinnen ontstaan die mentaal vastlopen. Als gevolg van lange wachtlijsten bij de psychologische instanties is mentale hulp niet snel voor handen. 
Weerbaarheidstraining op maat. 

Weet dat u in Leidschenveen voor weerbaarheid terecht kunt bij weerbaarheidsprofessional Edwin van Rijswijk. Met zijn bedrijf Trots & Weerbaar geeft hij weerbaarheidstrainingen door het gehele land en vanuit zijn standplaats bij basisschool Balans op Klaverveld 5 in Leidschenveen geeft hij weerbaarheidstrainingen voor individuele trajecten, gezinstrainingen en groepstrainingen. 

Ieder mens heeft zijn of haar obstakels of tegenslagen om mee te dealen. Voor iedereen is die tegenslag anders. Feit is dat jouw probleem een enorme emotionele impact kan hebben op jouw welzijn en dit kan doorwerken op anderen. Zie zon tegenslag niet als een persoonlijke tekortkoming, maar als een uitdaging / leerproces om hier sterker uit te komen. 

Heeft u een hulpvraag, dan kunt u deze voorleggen via het contactformulier via de website www.trotsenweerbaar.nl. Tijdens de intake kan samen bepaald worden welke hulpvraag(en) er zijn en hoe de weerbaarheid vergroot kan worden. Een besluit om de eigen problemen aan te pakken is altijd een felicitatie waard, want dit is de eerste stap in een succesvolle persoonlijke ontwikkeling.
Voel je kracht en ontdek je kwaliteiten! 

 ===

Klik hier voor alle nieuwsberichten