Momenteel even pas op de plaats Voedselbuurtbos GeuzeGroen in de N3MP in Leidschenveen heeft momenteel voldoende helpende handjes. Lees meer

Geplaatst op 13-04-2021 12:58
Bron          


Voedselbos GeuzeGroen in de NieuweDriemanspolder in Leidschenveen is momenteel de rust belangrijk. Vogels broeden hun nesten uit en de organisatie gaat op dit moment even verder met een kleine groep. 
Op de oproep  om te komen helpen met planten en inzaaien in de NieuweDriemanspolder op de woensdag en zaterdag hadden veel bewoners zich aangemeld. Hartelijk dank daarvoor. 

Organisatie Voedselbuurtbos GeuzeGroen laat onderstaande weten :  
"Het is de afgelopen weken ontzettend druk bij voedselbuurtbos GeuzeGroen geweest, er zijn echt heel veel vrijwilligers van jong tot oud komen helpen. Ook mensen die dit via de agenda op jullie site hebben gezien. Heel gaaf! 
We hebben 1 perceel zover als mogelijk ingeplant en ook ingezaaid en op het andere perceel heeft een kievit zijn nest gemaakt (4 eieren), dus daar moeten we de komende tijd uit de buurt blijven. "

Dus voor de komende maand even rustig aan. Mochten er weer handen nodig zijn dan laten we dat natuurlijk graag via deze site weten. 
Bewonersorganisatie Leidschenveen. 

U kunt een fotoreportage bekijken HIER 

 ===


Klik hier voor alle nieuwsberichten