Burgemeester Jan van Zanen heeft op 10 april 2021 de speeltuin Glazenmakershof in Leidschenveen geopend.

Geplaatst op 10-04-2021 18:04
Bron          

Burgemeester Jan van Zanen heeft  de speeltuin  Glazenmakershof in Leidschenveen geopend. De kinderen vonden dat super leuk en waren erg enthousiast en tevreden met dit bezoek.
Organisatie heeft er echt werk van gemaakt met een filmscript. Kinderen hadden zich om 11:00 uur al verzameld en er is een heuse film gemaakt. De film is binnenkort te zien. Eerder werden testers, steppers en skaters gevraagd en gezamenlijk hebben ze dus de film gemaakt. 
Burgemeester onthulde dat zijn allerliefste toestel is de kabelbaan maar vertelde erbij dat het vaak voorkwam dat juist de kabelbaan stuk was of doorgezakt. 
Burgemeester toonde zich geďnteresseerd in de kinderen en de nieuwe speeltuin. Bewegen en elkaar ontmoeten is natuurlijk heel belangrijk. 

Buiten spelen, bewegen. Het is enorm belangrijk voor kinderen, zeker in deze corona tijd. ,,Onder alle omstandigheden is het belangrijk", vindt burgemeester Jan van Zanen van Den Haag. 
Wij danken burgemeester Jan van Zanen voor zijn bezoek aan Leidschenveen en hopen datdat hij vaker leidschenveen komt bezoeken. 

Zoals u zult begrijpen is aan dit bezoek geen ruchtbaarheid  gegeven omdat wegens corona niet te veel bewoners welkom waren helaas. 

Film kinderen is binnenkort te zien. 

 ===


Klik hier voor alle nieuwsberichten