Bent u werkgever? Laat uw personeel gratis testen. Binnen 20 minuten weer veilig aan het werk.

Geplaatst op 10-04-2021 12:07
Bron          


In samenwerking mét de Goed Gezond Groep bieden wij de gecertificeerde Healgen sneltest aan, waarmee u of uw werknemer binnen 20 minuten weet of er sprake is van een besmetting met Covid-19 en bij negatieve testuitslag direct weer aan het werk kan. De test is goedgekeurd door het RIVM & de Nederlandse overheid.
Via onze website kunt u als werkgever eenvoudig een unieke code voor uw bedrijf aanvragen bij bedrijfsarts Koopmans. Uw medewerker(s) kunnen met deze unieke code gemakkelijk en kosteloos een coronatest inplannen. Is uw medewerker positief getest en ook in contact geweest met overige collega’s binnen uw organisatie? Laat in dat geval al uw medewerkers GRATIS testen om verspreiding binnen de organisatie te voorkomen!
 
De testen worden 7 dagen per week afgenomen op één van de 15 locaties van CoronasneltestNederland.nl én vanaf 50 testen per dag is testen op locatie ook mogelijk (informeer naar de mogelijkheden). Het testen op deze locaties vindt plaats onder supervisie van de bedrijfsarts. Onze bedrijfsarts is daarnaast eindverantwoordelijk voor het laten uitvoeren van de testen, het vastleggen van de resultaten, het delen van de resultaten met de regionale GGD en de communicatie van de resultaten met de geteste personen. Het feit dat bedrijfsarts Koopmans niet de eigen bedrijfsarts of arbodienst is van de werkgever is geen probleem.
 
Hoe werkt het?

 *    U als werkgever vraagt via Laat Je Personeel Gratis Testen eenvoudig uw eigen unieke code voor uw bedrijf aan waarmee uw medewerkers gemakkelijk coronasneltesten (de zogenaamde antigeentest) kunnen aanvragen.
  *   Met deze unieke code kan de werknemer zelf zijn test inplannen bij Laat Je Personeel Gratis Testen op 1 van de 15 locaties van Coronasneltest Nederland.
 *    De werknemer kan veelal nog dezelfde dag getest worden én ontvangt binnen 20 minuten de uitslag van de test. Is uw medewerker positief getest en ook in contact geweest met overige collega’s binnen uw organisatie? Laat in dat     geval    al uw medewerkers GRATIS testen om verspreiding binnen de organisatie te voorkomen!
  *   Dankzij de subsidie van de overheid kan bedrijfsarts Koopmans de kosten van de Coronatest declareren bij het ministerie van VWS.
  *   Coronasneltest Nederland declareert de kosten bij bedrijfsarts Koopmans.

 Voor de werkgever is het testen van haar medewerkers dus geheel gratis.
 
Indien medewerkers in aanraking zijn geweest met een besmet persoon, adviseren wij conform het advies van het RIVM om ook hen direct te laten testen middels onze antigeensneltest. Vervolgens adviseren wij om een tweede antigeen sneltest in te plannen op de 5e dag na het contact met de besmette persoon (https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/testen/verschillende-type-testen, punt 6).
 
Nu ook GRATIS preventief testen; plan een wekelijks testmoment in bij uw bedrijf!
Niet alleen het testen bij symptomen of een melding uit de CoronaMelder app helpt bij het creëren van een veilige werkomgeving. Wij kunnen voor u als werkgever ook het structureel testen van medewerkers (wanneer zij geen symptomen hebben) faciliteren, om een veilige omgeving te waarborgen. Anders dan bij de GGD testlocaties waarbij mensen met klachten getest worden op de aanwezigheid van het virus, wordt er niet gezocht naar zieken maar bevestigen we de gezondheid van de medewerkers. Hierdoor werkt LaatJePersoneelGratisTesten.nl preventief: het is een toegangscontrole om medewerkers verantwoord en veilig aan het werk te kunnen laten gaan.
 
Als een test preventief wordt uitgevoerd bij iemand zonder klachten en/of bekende blootstelling, dan is de geldigheidsduur maximaal 48 uur. Als de geteste persoon in die tijd klachten ontwikkelt, moet deze opnieuw getest worden. Het ministerie van VWS geeft werkgevers die preventief willen testen tevens het advies dit twee keer per week te doen. Informeer gerust naar de mogelijkheden om geheel kosteloos een vast testmoment op één of meerdere momenten in de week bij uw bedrijf in te plannen. Via onze website kunt u als werkgever eenvoudig een aanvraag doen waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
 
Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in het (preventief) testen bij u op locatie, laat het ons gerust weten.
 
Met vriendelijke groet,
 
www.laatjepersoneelgratistesten.nl
info@laatjepersoneelgratistesten.nl
085 0645 711

 ===

Klik hier voor alle nieuwsberichten