Voor wie het niet weet. Leidschenveen heeft een goede fietsenwinkel. Fietsenwinkel Fiets070.nl in Leidschenveen. Wel met enkele corona maatregelen.

Geplaatst op 09-04-2021 18:35
Bron          

De werkplaats is in deze onwerkelijke periode gewoon open, rekening houdend met alle richtlijnen van het RIVM en maatregelen van de Rijksoverheid
De werkplaats van Fiets070.nl is open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en medewerker staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Fiets070.nl  heeft de volgende maatregelen getroffen:

Wij verzoeken u uw fiets alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand.

 * Graag eerst telefonisch of via de site een afspraak maken.
 * Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten. 
 * Wij ontsmetten regelmatig oppervlaktes die door de klant veelvuldig worden aangeraakt, zoals stuur, handvatten en remmen
 * Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met iDEAL of uw pinpas. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.
 * U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerker zal u geen hand geven en zal afstand bewaren. Doet u dat ook?
 * Om contact te vermijden verzoeken wij u bij het brengen van de fiets:

 * -de fiets af te sluiten;
 * -de fietssleutel los te maken van de sleutelbos en
 * -de fietssleutel in het bakje op de werkbank te leggen.

Alvast bedankt voor uw medewerking!
Fietsenmaker in Leidschenveen
Fiets070 is dé fietsenmaker in Leidschenveen in de handigste fietsenzaak van Nederland. Een afspraak maken voor je fiets gaat super makkelijk en gewoon even langsfietsen, zonder afspraak kan uiteraard ook. Ook je racefiets, mountainbike, kinderfiets of E-bike is hier in goede handen. Kom naar Fiets070 voor service van een vakman in hart en nieren. Fiets070 gaat voor 100% tevredenheid.

Ga naar website en maak een afspraak 

 ===


Klik hier voor alle nieuwsberichten