Na oproep spelletjes voor nieuw te openen buurthuis De Huiskamer is een mooie opbrengst het resultaat. Hartelijk dank.

Geplaatst op 03-04-2021 16:33
Bron          Bewonersorganisatie Leidschenveen (BOL) heeft veel spelletjes binnen gekregen na de oproep om spelletjes te doneren aan het nieuw op te richten buurthuis : "De Huiskamer van Leidschenveen".
Bewoners hebben echt in de kasten gekeken en brachten veel spelletjes naar onze locatie of we konden ze ophalen op huisadres. Vele mooie spellen. We hebben nu spellen dubbel maar dat is juist mooi. 

 We hebben momenteel voldoende spellen dus als het zover is dat de Huiskamer open gaat is er zeker voldoende te doen. Hartelijk dank daarvoor


Zie eerder berichtje HIER 

Informatie:
Ons nieuw op te richten buurthuis: " De Huiskamer" zal binnenkort haar deuren openen. Locatie is in het voormalig Leerwerk Restaurant Héerlijk. Zodra het kan bent u van harte welkom om elkaar te ontmoeten, praatje te maken, een kopje koffie of thee te drinken, krantje te lezen , spelletje te doen, biljarten, darten, crea en van alles en nog wat.
Er zullen veel vrijwilligers actief zijn en met elkaar zullen we ons best gaan doen om dit leuke project tot een succes te maken.

Dit project wordt door de wijk gedragen en een ieder van ons draagt een stukje bij zodat we met elkaar Leidschenveen socialer, gezelliger maken

Wegens corona ligt alles nu stil en de openingsdatum is zoals u zult begrijpen nog niet bekend. Toch is er wel wat positief nieuws te melden.

Afgelopen week is de belettering op de ramen geplakt en nu is voor iedereen duidelijk dat de Huiskamer nu echt een feit is.

De Huiskamer van Leidschenveen
Harriët Freezerhof 201 2492JC
Den Haag Leidschenveen.

Vriendelijke groetjes Bewonersorganisatie Leidschenveen. ===

Klik hier voor alle nieuwsberichten