Coronazorglocatie op terrein van ROC Mondriaan wordt verlengd. Op advies van de GGD blijft open tot het einde van het jaar.

Geplaatst op 30-03-2021 12:54
Bron           Gemeente Den Haag


Beste bewoner(s), 

Vorig jaar augustus kreeg u een brief over het terrein naast het gebouw van het ROC Mondriaan aan de Henri Faasdreef. Dit terrein wordt tijdelijk gebruikt als corona-zorglocatie voor mensen met ziekteverschijnselen die geen eigen plek hebben om te kunnen blijven. Op advies van de GGD blijft dit zo tot het einde van het jaar. 

Waarom is dit nodig? 
Het verloop van het aantal besmettingen is nog altijd onzeker, ook in Den Haag. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan moet iedereen met ziekteverschijnselen ge´soleerd kunnen worden. Daarom blijft het nodig een plek in de stad te hebben waar mensen die geen eigen thuis hebben ge´soleerd kunnen worden opgevangen. 

Bedankt voor uw begrip. 
Vanaf de start in juli vorig jaar tot nu hebben enkele tientallen mensen dankbaar gebruik kunnen maken van deze speciale corona-zorglocatie. Dit is al die tijd rustig en probleemloos gegaan. Mede dankzij u konden deze kwetsbare mensen rekenen op een veilige plek, de nodige zorg en een zo spoedig mogelijk herstel. Ik ga er van uit dat zij daarop kunnen blijven rekenen tot aan het eind van het jaar. Alvast veel dank voor uw begrip. 

Meer informatie
Neem bij vragen of voor meer informatie contact op met het algemene telefoonnummer van de gemeente Den Haag  14070 (maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur). Meer informatie over wat de gemeente Den Haag doet om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan leest u op  www.denhaag.nl/corona. 

Met vriendelijke groet, Petra Sevinga 
Stadsdeeldirecteur Leidschenveen-Ypenburg 

 ===


Klik hier voor alle nieuwsberichten