Lionsclub inzameling van waardepunten van veel inwoners van Leidschenveen en Ypenburg behaalden ze een mooi eindresultaat.

Geplaatst op 27-03-2021 12:19
Bron          


Dit jaar deed Lionsclub Ypenveen voor de 8e keer mee met de D.E. waardepunten actie en Vreemd en Oud Geld. Ditmaal liep de actie tot eind februari i.v.m. de lockdown. Dankzij de donaties van waardepunten van veel inwoners van Leidschenveen en Ypenburg behaalden we een mooi eindresultaat en worden  eind maart bij de uitdeelpunten van  beide wijken  184 pakken koffie afgeleverd. Van de opbrengst van de Vreemd en Oud Geld actie, die tegelijkertijd in december liep, worden tientallen staaroperaties verricht. Lionsclub Ypenveen is blij met dit resultaat. Het begin van de inzameling van 2021 is al weer binnen. 
U ziet u hoeft niet te wachten tot december van dit jaar met het inleveren van de D.E. waardepunten en Vreemd en Oud Geld.
U kunt de D.E. waardepunten eerder afgeven in de bibliotheken van Leidschenveen of Ypenburg of op de postadressen Wilde Gagel 36 2498 EP Den Haag of  Veenweg 204 2492 ZA Den Haag. www.ypenveen.lions.nl 

 ===

Klik hier voor alle nieuwsberichten