Stadsboerderij Landzigt is op 17 maart stem locatie er is dit jaar een stemtent geplaatst naast de Stadsboerderij. Tevens stemtent in de Watervogelstraat.

Geplaatst op 14-03-2021 16:39
Bron          


Stadsboerderij Landzigt is op 17 maart stem locatie er is dit jaar een stemtent geplaatst naast de Stadsboerderij.Watervogelstraat is op 17 maart stem locatie er is dit jaar een stemtent geplaatst.

In verschillende wijken zijn  op 13 en 14 maart stemtenten opgebouwd. De tenten worden gebruikt als stembureau. U kunt er tijdens de Tweede Kamerverkiezing op 17 maart uw stem uitbrengen.

De opbouw van de tenten was al op zaterdag 13 en zondag 14 maart. Vanwege de harde wind kon die zaterdag niet overal opgebouwd worden. Daarom was er uitloop mogelijk van de werkzaamheden tot maandag 15 maart. Maandag 15 en dinsdag 16 maart werden de tenten ingericht.

Ook heeft de gemeente dixi's plaatsen. Deze zijn voor gebruik van de stembureauleden en de beveiligers die in de tenten werken. In alle tenten worden aggregaten voor de stroomvoorziening gebruikt. Daarnaast krijgen de tenten 24 uur per dag bewaking.

Opruimen van de tenten op 18, 19 en 20 maart
Op donderdag 18 maart wordt de inrichting van de tenten opgeruimd. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 maart worden de tenten afgebroken.

Alle werkzaamheden zijn overdag. Dit kan betekenen dat een straat wellicht korte tijd is afgesloten tijdens de op- en afbouw. Onze excuses voor de overlast.

Contact
Heeft u een vraag of klacht? Stuur dan een e-mail naar verkiezingen@denhaag.nl of bel (070) 353 44 88.

 ===Klik hier voor alle nieuwsberichten