Zaterdag 13 maart waren zo'n 20 enthousiaste vrijwilligers komen helpen ondanks de stevige wind en regen met aanplanten van stekjes in N3MP.

Geplaatst op 13-03-2021 13:37
Bron          


Zaterdag 13 maart waren zo'n 20 enthousiaste vrijwilligers komen helpen ondanks de stevige wind en regen.  Eerder was er een oproep geplaatst om mensen te bewegen om te komen helpen met dit fantastische project.

Hulp gezocht bij de aanplant Voedselbuurtbos!
Voedselbuurtbos GeuzeGroen (in oprichting) zoekt enthousiaste vrijwilligers om te helpen bij het aanplanten van de eerste stekjes op het voor het Voedselbuurtbos geplande perceel in de Nieuwe Driemanspolder. Op zaterdag 13 maart verhuizen de op verschillende buurttuinen gekweekte stekken van bomen en struiken naar hun nieuwe plek aldaar. 
De komende woensdagen en zaterdagen tussen 10.00 en 15.00 uur is alle hulp welkom! 
Kijk op https://geuzegroen.nl/2021/01/30/handen-en-ogen-gezocht en geef je (samen met vrienden of familie) op via het formulier op de website of via astrid@geuzegroen.nl. 

Ervaring is niet nodig en vanzelfsprekend worden de werkzaamheden corona-proof georganiseerd. Zo werkt men in tweetallen op het grote terrein met voldoende afstand ertussen, aangegeven door piketpaaltjes. Het benodigde gereedschap dat ter beschikking is gesteld door De Groene Motor wordt na elk gebruik ontsmet. 

Verder zijn er nieuwe verpakte handschoenen en desinfectiemiddel aanwezig. Men wordt gevraagd om zelf iets te eten en een koffie- of thee mok mee te nemen. De organisatie regelt kannen met koffie en thee en Camping De Drie Morgen stelt haar toiletfaciliteiten ter beschikking. 

Kan en wil je helpen? Laat je beschikbaarheid achter op het formulier Werkzaamheden GeuzeGroen : Klik HIER voor formulier

of neem contact op met astrid@geuzegroen.nl 


 ===


Klik hier voor alle nieuwsberichten