Binnengekomen bij BOL : flinke storing, defecte slagboom winkelcentrum Leidschenveen..

Geplaatst op 05-03-2021 18:18
Bron          


Vrijdag 5 maart, rond 17 uur stond het parkeerterrein aan de Jaap Hoekdreef vol met auto's die NIET het terrein af konden rijden doordat er kennelijk een storing en of defecte slagboom was.
Daardoor stonden meer dan vijftig auto's in de file terwijl de ene slagboom die het wel deed na 2 of 3 auto's weer dicht bleef.

Omdat er NIKS aangegeven stond bij de (rechter)defecte slagboom en daarvan de intercom het ook niet deed reden er steeds weer auto's naar die uitgang dan dan weer achteruit weg moesten zien te komen terwijl er achter hun andere auto's vast stonden in de file.

Hierdoor was het een ONVEILIGE situatie voor iedereen op het parkeerterrein.
Want zelfs de inkomende auto's konden niet doorrijden door de files van auto's die er niet afkonden.
Hierop is gebeld met Interparking, helaas gaven die aan dat zij GEEN storing zagen.
En dat als er mensen voor de dichte blijvende slagbomen stonden zij maar op het intercom knopje moeten drukken.
Dat dit het probleem van de files en de defecte slagboom en intercom niet helpt was volgens hun niet urgent genoeg om iemand te sturen.

Daarom er een wijkbewoners ingegrepen en met eigenkracht de slagboom omhoog gehouden zodat de toen nog ruim vijftig auto's zonder verder oponthoud het parkeerterrein konden afrijden.

Nadat de.files op het parkeerterrein opgelost waren werd nog meermalen contact gezocht met Interparking.
Ook omdat de wel werkende slagboom nog steeds na 2 of 3 auto's weer de kaartje onleesbaar vond. En er zeer grote kans is dat er binnen korte tijd weer files en dus een ONVEILIGE situatie ontstaan.

Helaas reageerde Interparking niet heel prettig en beschuldigde de wijkbewoners ervan de slagboom kapot gemaakt te hebben. En dat alles op film staat en er een dikke boete gestuurd gaat worden.
NOU dan staat er ook op film dat de defecte slagboom al langer niet werkt EN dat er tientallen auto's in de files vaststonden op het parkeerterrein.

Het zou erg fijn zijn als de beheerder van het parkeerterrein zorgt voor GOED werkende slagbomen en storingen en defecten zo snel mogelijk oplost.
Dit zou de leefbaarheid en veiligheid op en rond het parkeerterrein veel goed doen.

Tip: noteer in uw telefoon het nummer van Interparking : 088-5421300
Dan kunt u als u merkt dat er weer storing is of vast staat in zo'n file op het terrein hun bellen. Want deze storing was geen incident en voor iedereen die gebruik wil maken van het winkelcentrum zijn werkende slagbomen prettig.

Een wijkbewoner
 Dank aan inzender.

 ===


Klik hier voor alle nieuwsberichten